Χάος στους δρόμους της Αττικής: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις σε Κηφισίας, Κηφισό και Αττική Οδό


Σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Από νωρίς το πρωί, οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με αυξημένη κίνηση λόγω ακινητοποιημένων οχημάτων και καθυστερήσεων σε κομβικά σημεία.

Δυσχέρειες στη Λεωφόρο Κηφισίας

Στην Κηφισίας, παρατηρείται μποτιλιάρισμα στο ύψος του Φάρου Ψυχικού, στο ρεύμα προς Κηφισιά. Η κίνηση επιβαρύνεται λόγω ακινητοποιημένου οχήματος, δημιουργώντας καθυστερήσεις τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο της λεωφόρου.

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Ο Κηφισός παραμένει «κόκκινος» λόγω ενός ακινητοποιημένου οχήματος, το οποίο έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία στο ύψος των ΚΤΕΛ προς Λαμία. Η αυξημένη κίνηση παρατηρείται από νωρίς, με καθυστερήσεις να πλήττουν χιλιάδες οδηγούς που χρησιμοποιούν τον κεντρικό αυτό άξονα.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Αρκετές είναι οι καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό, τόσο στο ρεύμα προς Ελευσίνα όσο και προς το Αεροδρόμιο. Συγκεκριμένα, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις 20-25 λεπτών στην Περιφερειακή Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας, αλλά και 30 λεπτών στο τμήμα από Μεταμόρφωση μέχρι Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Επιπρόσθετες καθυστερήσεις σε κύριους δρόμους

Προβλήματα υπάρχουν επίσης στη Λεωφόρο Κατεχάκη, κυρίως στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, ενώ αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και στον Πειραιά. Σημαντική είναι η κυκλοφοριακή επιβάρυνση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, ιδιαίτερα στο ύψος του Αλίμου.

Η κυκλοφοριακή κατάσταση στους δρόμους της Αττικής παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη, με τις καθυστερήσεις να επηρεάζουν πολλούς κεντρικούς άξονες και να απαιτούν προσοχή από τους οδηγούς. Οι αρχές συνιστούν υπομονή και προσεκτική οδήγηση μέχρι να αποκατασταθεί η ροή των οχημάτων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ