Λίαμ Πέιν: Ραγδαίες εξελίξεις για τον θάνατό του – Ανακρίνονται πέντε άτομα ως ύποπτα


Πέντε άτομα ανακρίνονται από την αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο του τραγουδιστή Λίαμ Πέιν στο Μπουένος Άιρες.

Μια δήλωση του Alberto Crescenti, επικεφαλής του κρατικού ιατρικού συστήματος έκτακτης ανάγκης στην Αργεντινή, αναφέρει: «Ο συναγερμός σήμανε στις 17.04 τοπική ώρα λέγοντας ότι ένα άτομο βρισκόταν σε μια εσωτερική αυλή στο Casa Sur. Στις 17.11 έφτασε ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μετά μάθαμε ότι ήταν διάσημος τραγουδιστής. Δυστυχώς τα τραύματα που είχε υποστεί ως αποτέλεσμα της πτώσης αποδείχθηκαν μοιραία. Δεν υπήρχε δυνατότητα ανάνηψης».

Πριν από το θάνατό του, οι αρχές είχαν κληθεί στο ξενοδοχείο αφού τους είπαν ότι υπήρχε ένας άνδρας που ενεργούσε επιθετικά και «θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για την πρόσβασή του στο μπαλκόνι του δωματίου του, φοβούμενος ότι θα μπορούσε εύκολα να πέσει πάνω από το γυάλινο κιγκλίδωμα.

Σε μία από τις δύο τηλεφωνικές κλήσεις, ένας πανικόβλητος εργαζόμενος είπε στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης: «Έχουμε έναν επισκέπτη που έχει κολλήσει στα ναρκωτικά και καταστρέφει τα πάντα στο δωμάτιό του. Χρειαζόμαστε κάποιον να έρθει».

Αφού πέθανε η γραμμή, τηλεφώνησε και είπε: «Δεν ξέρω αν η ζωή του επισκέπτη κινδυνεύει. Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι και φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι».

Δευτερόλεπτα αργότερα ο υπάλληλος πρόσθεσε: «Στείλτε απλώς ένα ασθενοφόρο, μόνο ένα ασθενοφόρο».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ