Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε τον θάνατο Σινουάρ


Ο υπουργός Εξωτερικών Katz γίνεται ο πρώτος Ισραηλινός αξιωματούχος που επιβεβαιώνει το θάνατο του Sinwar, σε μήνυμα προς τους ξένους ομολόγους του

Σε ένα μήνυμα προς δεκάδες υπουργούς Εξωτερικών σε όλο τον κόσμο, ο υπουργός Εξωτερικών Israel Katz επιβεβαιώνει ότι ο ηγέτης της Χαμάς Yahya Sinwar σκοτώθηκε, και γίνεται ο πρώτος Ισραηλινός αξιωματούχος που το κάνει επίσημα.

“Ο μαζικός δολοφόνος Yahya Sinwar, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σφαγή και τις φρικαλεότητες της 7ης Οκτωβρίου, σκοτώθηκε σήμερα από στρατιώτες των IDF”, αναφέρει ο Katz, σύμφωνα με το γραφείο του.

“Αυτό είναι ένα μεγάλο στρατιωτικό και ηθικό επίτευγμα για το Ισραήλ και μια νίκη για ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο ενάντια στον κακό άξονα του ριζοσπαστικού Ισλάμ με επικεφαλής το Ιράν”, συνεχίζει.

Ο Katz λέει ότι η δολοφονία “δημιουργεί μια δυνατότητα” για την άμεση απελευθέρωση των ομήρων και για τη δημιουργία μιας Γάζας χωρίς τον έλεγχο της Χαμάς και του Ιράν. “Το Ισραήλ χρειάζεται την υποστήριξη και τη βοήθειά σας τώρα περισσότερο από ποτέ για να προωθήσουμε από κοινού αυτούς τους σημαντικούς στόχους”, καταλήγει ο Katz.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ