Λίαμ Πέιν: Τα τελευταία λεπτά πριν τον θάνατό του


Ο κόσμος της μουσικής βυθίστηκε στη θλίψη με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Λίαμ Πέιν, πρώην μέλους των One Direction. Ο 31χρονος τραγουδιστής βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου Casa Sur στην περιοχή Παλέρμο, στο Μπουένος Άιρες.

Τα γεγονότα πριν το τραγικό συμβάν

Ο Λίαμ Πέιν βρισκόταν στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει συναυλία του Νάιλ Χόραν. Ωστόσο, ώρες πριν τον θάνατό του, ο ίδιος φερόταν να ενεργεί «ακανόνιστα» σύμφωνα με αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης και μαρτυρίες του προσωπικού του ξενοδοχείου. Ο υπάλληλος της ρεσεψιόν κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αναφέροντας ότι ο Πέιν κατέστρεφε αντικείμενα στο δωμάτιό του και ότι φοβούνταν πως η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Λίγα λεπτά μετά την κλήση, οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και ανακάλυψαν το σώμα του Λίαμ Πέιν στην αυλή του ξενοδοχείου​.

Η τελευταία ανάρτηση του Λίαμ Πέιν πριν τον θάνατό του

Ο Πέιν είχε δημοσιεύσει ένα Snapchat story λίγο πριν σκοτωθεί. Σε μία από τις διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, ανέφερε στους θαυμαστές του ότι περνούσε μια «υπέροχη μέρα».

Ωστόσο, αυτό το βίντεο δεν ήταν πρόσφατο, αλλά από παλαιότερη στιγμή. Αν και στην Αργεντινή βρισκόταν μαζί του η σύντροφός του, Κέιτ Κάσιντι, εκείνη είχε φύγει από τη χώρα δύο μέρες νωρίτερα, αφήνοντάς τον μόνο.

Οι συνθήκες της πτώσης

Παρά τις έρευνες, οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η πτώση του Πέιν παραμένουν ασαφείς. Οι τοπικές αρχές ερευνούν εάν πρόκειται για ατύχημα ή εάν ο τραγουδιστής πήδηξε σκόπιμα. Η αυτοψία επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πολλαπλά τραύματα και κάταγμα κρανίου.

Τα τελευταία του λεπτά

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Λίαμ Πέιν φερόταν να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, κάτι που επιδείνωσε την κατάστασή του εκείνο το απόγευμα. Η συμπεριφορά του πριν το συμβάν ήταν εξαιρετικά ανησυχητική, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για σπασμένο φορητό υπολογιστή στο λόμπι του ξενοδοχείου​ όπου διέμενε.

Ο διευθυντής των υπηρεσιών έκτακτης ιατρικής βοήθειας, Αλμπέρτο Κρεσέντι, ανέφερε ότι ο Λίαμ Πέιν έπεσε από ύψος περίπου 15 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί «πολύ σοβαρά τραύματα λόγω της πτώσης από τον τρίτο όροφο σε μια εσωτερική αυλή». Όπως δήλωσε: «Το σήμα έκτακτης ανάγκης ήρθε στις 5:04 μ.μ. τοπική ώρα, όταν μας ενημέρωσαν ότι κάποιος βρισκόταν σε μια εσωτερική αυλή στο Casa Sur.

Το ασθενοφόρο έφτασε στις 5:11 μ.μ., και ο άνδρας διαπιστώθηκε νεκρός. Αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν διάσημος τραγουδιστής, αφού ταυτοποιήθηκε μέσω του διαβατηρίου του. Δυστυχώς, τα τραύματά του ήταν μοιραία και δεν υπήρχε δυνατότητα να τον επαναφέρουμε».

Αντιδράσεις και φόροι τιμής

Μετά την τραγική είδηση, πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του Λίαμ Πέιν εξέφρασαν τη θλίψη τους. Ο Τσάρλι Πουθ δήλωσε συγκλονισμένος, ενώ πλήθος θαυμαστών και συναδέλφων απέτισαν φόρο τιμής στον τραγουδιστή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ