Όλγα Κεφαλογιάννη- Μίνως Μάτσας: «Αιματοβαμμένο» διαζύγιο «Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις»


Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο διάσημος συνθέτης Μίνως Μάτσας, βιώνει έναν από τους πιο πολυσυζητημένους χωρισμούς της χρονιάς, με το διαζύγιό τους να παίρνει διαστάσεις «Πολέμου των Ρόουζ». Οι εξελίξεις διαδραματίζονται στις δικαστικές αίθουσες, όπου και οι δύο πλευρές προβάλλουν διαφορετικές αιτιάσεις για τη διάλυση του γάμου τους, καθώς η υπόθεση φαίνεται να είναι γεμάτη εντάσεις και ακραίες καταγγελίες.

Από την κοινή πορεία στη ρήξη

Ο γάμος της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα είχε ξεκινήσει με όρκους αιώνιας αγάπης το 2021, όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στις Σπέτσες, με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους να ολοκληρώνει την οικογενειακή τους ευτυχία. Ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες, οι εντάσεις φαίνεται πως είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, με τα πρώτα σημάδια κρίσης να αναδύονται το καλοκαίρι του 2024. Παρά την δημόσια εικόνα ενός αγαπημένου ζευγαριού, η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται όταν φήμες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου άρχισαν να κυκλοφορούν​.

Οι καταγγελίες και οι δικαστικές εξελίξεις

Η κρίση στο γάμο κορυφώθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2024, όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Μίνωα Μάτσα, ζητώντας την απομάκρυνσή του από το σπίτι τους στο Παλαιό Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους. Από την πλευρά του, ο Μίνως Μάτσας απάντησε με αντίθετη αίτηση, διεκδικώντας τη συνεπιμέλεια και κάνοντας λόγο για βίαιη συμπεριφορά της Όλγας Κεφαλογιάννη, φέρνοντας μάρτυρες που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του​.

Οι διαπραγματεύσεις για συναινετικό διαζύγιο φαίνεται να απέτυχαν, λόγω κυρίως των έντονων οικονομικών απαιτήσεων που προέβαλε η Όλα Κεφαλογιάννη, όπως υποστηρίζει ο Μίνως Μάτσας. Ο συνθέτης κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για εκδικητική συμπεριφορά και υπερβολικές οικονομικές διεκδικήσεις, που φαίνεται να αποτέλεσαν σημαντικό σημείο τριβής μεταξύ τους​.

Το διαζύγιο αυτό, που θυμίζει χολιγουντιανό δράμα, δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί εύκολα, με τα επόμενα επεισόδια να αναμένονται στις δικαστικές αίθουσες. Η επιμονή των δύο πλευρών να διεκδικήσουν διαφορετικές μορφές επιμέλειας και η συνεχής αναφορά σε περιστατικά βίας, οικονομικές διαφορές και προσωπικά ζητήματα φέρνουν στο φως μια σχέση που κάποτε έλαμπε αλλά τώρα θυμίζει πόλεμο των Ρόουζ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ