Σέρρες: Πιάστηκαν στα χέρια στο δημοτικό συμβούλιο της Αμφίπολης [βίντεο]


Η ένταση που σημειώθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίπολης, στις Σέρρες πυροδοτήθηκε από διαφωνίες σχετικά με την πολιτική της δημοτικής αρχής. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε καθώς ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατεύθυνση που ακολουθεί η διοίκηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ένταση κορυφώθηκε όταν ένα σημαντικό ζήτημα που αφορούσε τη συμμετοχή του δήμου σε αναπτυξιακά έργα συζητήθηκε και αντιμετώπισε έντονες αντιρρήσεις από την αντιπολίτευση.

Το χρονικό

Η διαφωνία ξεκίνησε από την αντιπαράθεση για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής. Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη διοίκηση για έλλειψη διαφάνειας και προσανατολισμού στις πραγματικές ανάγκες της περιοχής, ειδικά όσον αφορά στην ανάπτυξη και τη διαχείριση δημοτικών πόρων. Οι συνεχείς διακοπές και φωνές από συμβούλους κατέληξαν σε ένα χαοτικό σκηνικό, το οποίο χρειάστηκε παρέμβαση για να καταλαγιάσει.

Δείτε το βίντεο από τη συνεδρίαση στις Σέρρες

Το περιστατικό αυτό μεταδόθηκε ζωντανά από το ΔΙΚΤΥΟ TV, όπου αποτυπώνεται η ένταση μέσα από βίντεο που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του καναλιού. Το βίντεο δείχνει τις αντιπαραθέσεις, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις από μέλη του δημοτικού συμβουλίου, καταδεικνύοντας το σοβαρό χάσμα μεταξύ των συμβούλων.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ