Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση του Λίαμ Πέιν λίγες ώρες πριν τον θάνατό του


Ο Λίαμ Πειν πρώην τραγουδιστής του γνωστού συγκροτήματος One Direction βρέθηκε νεκρός ύστερα από πτώση από το μπαλκόνι του από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Αργεντινή. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε παραμένουν ακόμη άγνωστες.

Την τραγική είδηση για τον θάνατό του γνωστοποίησε το TMZ.

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα. Οι διασώστες που έφθασαν στο σημείο επιβεβαίωσαν αργότερα τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, ο οποίος βρέθηκε στον περίβολο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον θάνατό του ο τραγουδιστής είχε κάνει μια ανάρτηση στο snapchat στην οποία έλεγε πόσο καλά περνάει στην Αργεντινή και πόσο απολαμβάνει την διαμονή του εκεί.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει μια selfie του, την οποία συνόδευε με την εξής λεζάντα: «Είναι μια υπέροχη μέρα εδώ στην Αργεντινή».

1729144882817-853957014-liam-payne.jpg

Με το άκουσμα της είδησης, στο σημείο έσπευσε πλήθος θαυμαστών του Βρετανού τραγουδιστή, οι οποίοι είναι συγκλονισμένοι καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως π Λίαμ Πέιν είναι νεκρός.

Στις 2 Οκτωβρίου, ο Λίαμ Πέιν είχε παρακολουθήσει συναυλία του Νάιαλ Χόραν, στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ