Κίνηση τώρα: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Κυκλοφοριακό κομφούζιο σε Κηφισίας και Αττική Οδό


Μεγάλη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο του Κηφισού. Ειδικότερα, η κατάσταση στον Κηφισό είναι για άλλη μια φορά προβληματική, με αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα, ιδιαίτερα στο τμήμα από την Καλυφτάκη έως την έξοδο για τη Λεωφόρο Αθηνών. Αντίστοιχα, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από τον Άλιμο έως το Παλαιό Φάληρο, παρατηρούνται έντονες καθυστερήσεις, καθώς και στη γύρω περιοχή του λιμανιού του Πειραιά.

Προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας

Σημαντική κίνηση καταγράφεται στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, από το Παναθηναϊκό Στάδιο μέχρι το Χίλτον, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει επίσης στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν υπομονή και σε άλλες κεντρικές αρτηρίες, όπως η Λεωφόρος Κατεχάκη (από Ηλιούπολη) και η Ελευθερίου Βενιζέλου (από Ηλιούπολη μέχρι Καρέα).

Καθυστερήσεις στις εξόδους από Αθήνα

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και στις εξόδους της Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, με καθυστερήσεις από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια και από τον κόμβο Καλυφτάκη έως τα ΚΤΕΛ. Οι οδηγοί που κινούνται προς την Αττική Οδό αντιμετωπίζουν αναμονές 10-20 λεπτών στα σημεία σύνδεσης με τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Οι συνθήκες στους δρόμους απαιτούν προσοχή και υπομονή, καθώς η κυκλοφοριακή συμφόρηση επηρεάζει σημαντικά τη ροή των οχημάτων σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου Αττικής.

KHNSHSHSSSSSS.jpg

Δείτε την κίνηση live


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ