Τα κτηνώδη τραύματα στη Σάρα Σαρίφ: Είχε πάνω από 70 στο κορμάκι της – Ανατριχιάζει ο ιατροδικαστής


H κατάθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της 10χρονης Σάρα Σαρίφ ανατριχιάζει

Όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κόλαση που ζούσε η 10χρονη Σάρα Σαρίφ έρχονται στο φως καθώς προχωράει η δίκη των τριών κατηγορουμένων για τον βάναυσο θάνατό της.

Στο εδώλιο ο πατέρας της, Ουρφάν Σαίφ, οδηγός ταξί, η μητριά της Μπεΐσάν Μπατούλ και ο θείος της Φαϊσάλ Μαλίκ.

Η αστυνομία βρήκε το σώμα της Σάρα σε μια κουκέτα στο σπίτι της στο Γουόκινγκ του Σάρεϊ, στις 10 Αυγούστου πέρυσι μετά από κλήση του Σαρίφ, ο οποίος είχε διαφύγει με τους άλλους δύο στο Πακιστάν, λέγοντας ότι «την ξυλοκόπησε πάρα πολύ» επειδή ήταν «άτακτη», όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο.

Στην κατάθεσή του ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο κορμάκι της Σάρα, περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η σορός της και όλα όσα διαπίστωσε, προκαλώντας ανατριχίλα στο ακροατήριο.

Υπήρχα περισσότερα από 71 τραύματα εξωτερικά στο σώμα του παιδιού, που περιλάμβαναν δεκάδες μώλωπες και εγκαύματα, αποτέλεσμα “επαναλαμβανόμενου αμβλύ τραύματος” και “αμβλείας πρόσκρουσης ή συμπαγούς πίεσης ή και των δύο”.

Επίσης διαπιστώθηκαν σημαντικές εσωτερικές βλάβες, συμπεριλαμβανομένης της αιμορραγίας στον εγκέφαλό της, πολλαπλών μωλώπων στους πνεύμονές της και πολλαπλούς σκελετικούς τραυματισμούς.

Ο Δρ Κάρι παρουσίασε τα ευρήματά του από μια μεταθανάτια εξέταση του σώματος της Sara που πραγματοποίησε στις 15 Αυγούστου 2023, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Η Sara είχε ύψος 1,37 μέτρα και βάρος 27 κιλά, και οι δύο μετρήσεις ήταν εντός του μέσου όρου για ένα παιδί της ηλικίας της αλλά προς το ελάχιστο όριο.

Το δικαστήριο άκουσε ότι καμία φυσική ασθένεια ή φάρμακα δεν συνέβαλαν στο θάνατο της Σάρα. Μεταξύ των παλαιότερων τραυματισμών ήταν «ουλές» στην αριστερή γραμμή της γνάθου, πολλαπλές μωβ ουλές γύρω από τη λεκάνη, σημάδια από το κάτω αριστερό πόδι μέχρι την κορυφή του ποδιού και λεπτές ουλές και κηλιδωτοί καφέ αποχρωματισμοί στον αριστερό αντιβράχιο.

Πρόσφατα τραύματα εντοπίστηκαν σε όλα τα μέρη του σώματος της 10χρονης, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, των δακτύλων, των αστραγάλων και της πλάτης της. Υπέστη ένα τραύμα διάτρησης στο μέτωπό της, το οποίο ο Δρ Κάρι είπε στους ενόρκους ότι ήταν «κοφτερό ή ημι-κοφτερό» και είχε μείνει «κενό». Υπήρχαν μώλωπες σε όλο της το κεφάλι και το πρόσωπό της.

Ένας έντονος μώλωπας χρώματος μωβ-κόκκινος εντοπίστηκε γύρω από το λαιμό, το πάνω μέρος του θώρακα και τους ώμους. Περαιτέρω πράσινοι και μπλε μώλωπες εντοπίστηκαν στο άνω μέρος της κοιλιάς και γύρω από τον αφαλό.

Υπήρχε μια μεγάλη περιοχή έλκους στον γλουτό της Σάρα, την οποία ο Δρ Κάρι είπε στους ενόρκους ότι πίστευε ότι προήλθε από εγκαύματα, ενώ υπήρχαν δύο ελκώδεις περιοχές πάνω από τα οστά του αστραγάλου της. Στα πόδια της Σάρα υπήρχαν περισσότεροι μώλωπες, και πολλαπλά κόκκινα σημάδια, τα οποία είπε ότι θα μπορούσαν να προέρχονται από «επαναλαμβανόμενο αμβλύ τραύμα».

Προηγουμένως, οι ένορκοι είχαν ακούσει ότι η Sara είχε υποστεί «πιθανά ανθρώπινα σημάδια δαγκώματος», ένα έγκαυμα από σίδερο και ζεμάτισμα από καυτό νερό.

Οι κατηγορούμενοι, έχουν αρνηθεί τη δολοφονία και ότι προκάλεσαν ή επέτρεψαν το θάνατο ενός παιδιού μεταξύ 16 Δεκεμβρίου 2022 και 9 Αυγούστου 2023.

Η δίκη συνεχίζεται.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ