Νίκος Χαρδαλιάς: Στον εισαγγελέα τα πρώτα αποτελέσματα ελέγχων σε πρατήρια καυσίμων


Μέτρα της Περιφέρειας Αττική και του Νίκου Χαρδαλία για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας από πρατήρια καυσίμων.

Ακόμα και στην Εισαγγελία οδηγούνται τα αποτελέσματα ελέγχων που έχουν διενεργηθεί σε πρατήρια καυσίμων, με την περιφέρεια να αναλαμβάνει δράση για την πάταξη της ανομία έπειτα από εντολή του Νίκου Χαρδαλία, ο οποίος έχει προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

Ο Περιφερειάρχης επενέβη στη Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κλιματικής Αλλαγής της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποιόντας μετακινήσεις και αντικαταστάσεις πολλών υπαλλήλων της συγκεκριμένης Γενικής Διεύθυνσης, έπειτα από σειρά ετών.

Από το περιβάλλον του κ. Χαρδαλιά επισημαίνεται ότι οι καταγγελίες καταναλωτών για περιπτώσεις παραβατικών συμπεριφορών – ειδικά σε πρατήρια καυσίμων και βιομηχανιών παραγωγής υλικών – εξετάζονταν ενδελεχώς κατά το προηγούμενο διάστημα, από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη, ο οποίος έχει δηλώσει κατηγορηματικά την ξεκάθαρη βούληση του για την αντιμετώπισή του φαινομένου.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την τρίτη φορά μέσα σε εννέα μήνες, από τη στιγμή δηλαδή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, που ο Νίκος Χαρδαλιάς προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ