Χάρι – Μέγκαν: Κοντά σε πρόωρο τέλος στον γάμο τους; – Γιατί θέλουν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους


Οι πρόσφατες σόλο εμφανίσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου

«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να βάζουν τέλος στον γάμο τους έπειται μετά από δημόσιες εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιήσει χωριστά.

Στα βρετανικά μέσα φιλοξενούνται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «ο Χάρι ψάχνει ”απελπισμένα” μια διέξοδο από τον γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ», όπως αναφέρεται στο livemint.com.

«Οι άνθρωποι παρατήρησαν ότι ο Χάρι ήταν πιο χαλαρός . Χαμογελούσε και απολάμβανε ξεκάθαρα τις συναντήσεις με ανθρώπους». «Ο Χάρι έχει εγκαταλείψει τόσα πολλά για αυτόν τον γάμο – την οικογένειά του, το σπίτι του, τους φίλους του. Αυτό το συναίσθημα προσπαθεί να κάνει τη Meghan ευτυχισμένη εις βάρος της δικής του ευτυχίας», είπε μια πηγή στο Star Magazine μετά τις πρόσφατες επισκέψεις του στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Λεσότο.

Σύμφωνα με αναφορές που επικαλούνται πηγές που γνωρίζουν περί του θέματος, η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε να βοηθήσει τον Δούκα του Σάσεξ αν ήθελε να ξαναρχίσει τη βασιλική του ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, χαρακτήρισαν τη Μέγκαν ως «πολύ σκεπτόμενη» και και ισχυρίστηκαν ότι «κατεύθυνε τη σχέση».

Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε το Λεσότο και το Γιοχάνεσμπουργκ στη γειτονική Νότια Αφρική νωρίτερα αυτό το μήνα στο πλαίσιο ενός τετραήμερου ταξιδιού στην ήπειρο. Είχε προηγουμένως επιλέξει να ταξιδέψει μόνος του για αρραβώνες υψηλού προφίλ στη Νέα Υόρκη και ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο για τα Βραβεία WellChild. Εν τω μεταξύ, η Μαρκλ πραγματοποίησε νέα δημόσια εμφάνιση σε γκαλά στο Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα.

Η αναφορά ήρθε ακόμη και όταν άλλες πηγές ανέφεραν ότι το ζευγάρι υποβαλλόταν σε «δοκιμαστικό χωρισμό», καθώς έκαναν προσπάθειες για να το λύσουν . Το RadarOnline ανέφερε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα είχαν ένα «σχεδιασμό» για να ζήσουν χωριστές ζωές καθώς απομακρύνονταν όλο και περισσότερο.

Άλλες πηγές κοντά στο ζευγάρι να επιμένουν ότι «παραμένουν ευτυχισμένοι» και ότι ήταν «φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί». Ένας φίλος του ζευγαριού είπε πρόσφατα στο περιοδικό People ότι τώρα εξελίσσεται μια «διπλή προσέγγιση» για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν πλέον σημειώσει πρόοδο ως άτομα – όχι μόνο ως ζευγάρι. Ο Δούκας φαίνεται να είναι επικεντρωμένος στο έργο της κηδεμονίας του και η Δούκισσα επικεντρώθηκε στο επιχειρηματικό της κομμάτι«, είπε πρόσφατα στο δημοσίευμα ένας από τους γνώστες της βασιλικής οικογένειας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ