Diddy: Βίασε μια γυναίκα ως «εκδίκηση» – Τον κατηγόρησε ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του Tupac


Η μήνυση που κατατέθηκε υποστηρίζει ότι το περιστατικό με τον Diddy συνέβη στις 23 Μαρτίου του 2018

Ο Sean «Diddy» Combs κατηγορείται ότι βίασε άλλη μια γυναίκα αλλά αυτήν την φορά ως «εκδίκηση» επειδή είπε ότι ο Diddy εμπλέκεται στη δολοφονία του ράπερ Tupac Shakur.

Σε μήνυση που κατατέθηκε στην Καλιφόρνια, η Ashley Parham ισχυρίζεται επίσης ότι ο Diddy απείλησε να της κόψει το πρόσωπο με μαχαίρι σε αντίποινα για τα σχόλιά της.

Ο Diddy δεν έχει ακόμη απαντήσει στους ισχυρισμούς, αλλά επιμένει να αρνείται όλους τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης.

Έχει επίσης στο παρελθόν αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σκότωσαν τον ράπερ Tupac Shakur στο Λας Βέγκας το 1996.

Η δολοφονία του γνωστού ράπερ δεν εξιχνιάστηκε ποτέ, αν και πρώην μέλος της συμμορίας Duane «Keffe D» Davis κατηγορήθηκε για το φόνο πέρυσι. Ο Davis, η δίκη του οποίου θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2025, είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι ο Diddy του προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια για να σκοτώσει τον Shakur.

Tupac

Ο Tupac Shakur

AP

Tupac dolofonos

Ο Duane “Keffe D” Davis

AP

tupac-autokinhto.jpg

Το αυτοκίνητο όπου δολοφονήθηκε ο Tupac το 1996

AP μέσω Daily Mail

Το χρονικό της κατηγορίας κατά του Diddy

Σύμφωνα με το Daily Mail, ο Diddy κακοποίησε σεξουαλικά μια γυναίκα με ένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, αφού πρώτα εκείνη τον κατηγόρησε ότι διέταξε το θάνατο του Tupac και στη συνέχεια τη βίασε ομαδικά με τους φίλους του, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Η Ashley Parham μηνύει τον Sean «Diddy» Combs με την κατηγορία του βιασμού της, που ισχυρίζεται ότι συνέβη το 2018, αφού τον κατηγόρησε για τον φόνο του Tupac μέσω FaceTime.

Ο Diddy, του οποίου η δισκογραφική εταιρεία Bad Boy Records βρισκόταν σε διαμάχη με την αντίπαλη Death Row Records εκείνη την εποχή, φημολογείται ευρέως ότι εμπλέκεται.

Η μήνυση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας και περιήλθε στην κατοχή της DailyMail.com, ισχυρίζεται ότι συνάντησε τον Shane Pearce, έναν φίλο του Diddy, σε ένα μπαρ τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Pearce τηλεφώνησε στον Diddy, ο οποίος βρισκόταν σε μια οικογενειακή συνάντηση, στο FaceTime και έδειξε τον κόσμο στο μπαρ «προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τον κόσμο με τον διάσημο φίλο του».

Η Parham ισχυρίστηκε ότι είπε στον Diddy ότι πίστευε ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του Tupac και ο Diddy της είπε ότι θα «πληρώσει» για την κατηγορία της.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο Pearce την κάλεσε στο σπίτι του στην Orinda, κοντά στο Oakland, περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 23 Μαρτίου 2018, ζητώντας της βοήθεια με τα αντικαρκινικά του φάρμακα «επειδή δήλωσε ότι ήταν αδύναμος και δεν μπορούσε να ανοίξει τα φάρμακά του».

Αλλά λίγο μετά την άφιξή της, ο Diddy ήταν εκεί και φέρεται να «περίμενε να πάρει εκδίκηση».

Ισχυρίστηκε ότι της είπε ότι «πίστευε ότι δεν θα τον έβλεπε ποτέ από κοντά» και της έβαλε ένα μαχαίρι στο πρόσωπο, απειλώντας να χαράξει το στόμα της σε χαμόγελο.

Η Parham ισχυρίστηκε ότι την έσωσε από αυτή τη φρικτή μοίρα η επί χρόνια βοηθός του Diddy, Kristina Khorram, η οποία του είπε να μην το κάνει, καθώς θα μπορούσαν να πουλήσουν την Parham για σεξ.

diddy-vohthos.jpg

Ο Diddy με την βοηθό του Kristina Khorram

Instagram μέσω Daily Mail

Ο Diddy στη συνέχεια της έσκισε τα ρούχα και κάλυψε το σώμα της με ένα «λάδι ή λιπαντικό» και έσπρωξε βίαια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης στον κόλπο της, υποστηρίζει στη μήνυσή της.

«Ο Diddy, ενώ βίαζε βίαια την [Parham] με ένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, είπε στην ενάγουσα ότι η ζωή της ήταν στα χέρια του και ότι αν ήθελε μπορούσε να την «αρπάξει» και ότι δεν θα την ξαναέβλεπε ποτέ κανείς», υποστηρίζεται στην αγωγή.

Αφού τη βίασε με το τηλεκοντρόλ και απείλησε τη ζωή της, η μήνυση ισχυρίζεται ότι ο Diddy είπε στην Pearce να γυρίσει μπρούμυτα «καθώς φαίνεται ότι κουράστηκε να ακούει τις κραυγές της».

Της πρόσφερε χρήματα για να πει ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική

Μετά το μαρτύριό της η Parham ισχυρίζεται ότι τελικά συνήλθε αρκετά ώστε να σηκωθεί, να σκεπαστεί με ένα πουκάμισο, να αρπάξει ένα μαχαίρι και να προσπαθήσει να ξεφύγει.

Ωστόσο, ο Diddy βρέθηκε στο δρόμο της και δήλωσε ότι εξεπλάγη που ήταν όρθια, επειδή της έδωσε «αρκετά ναρκωτικά για να σκοτώσει ένα άλογο».

Η Parham ισχυρίστηκε ότι ο Diddy της είπε ότι ήταν «τόσο διασκεδαστικό» να παρτάρει μαζί της, αλλά όταν του είπε ότι ήταν βιασμός, της πρόσφερε χρήματα για να πει ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Όταν εκείνη αρνήθηκε και είπε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία, η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο Diddy της είπε ότι κανείς δεν θα την πίστευε και απείλησε την οικογένειά της.

Ένας από τους φίλους του στη συνέχεια της έδειξε κάτι που φαινόταν να είναι ζωντανή μετάδοση από την πρόσοψη του σπιτιού της αδελφής της, υποστηρίζει η μήνυση.

Η Parham ισχυρίστηκε ότι ο Diddy στη συνέχεια τηλεφώνησε στη μητέρα του Janice Combs για να την πείσει να το «αφήσει το όλο θέμα», απαιτώντας να μην «βλάψει το γιο της» και απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της για βιασμό.

Ο Diddy της είπε ότι «έχει γλιτώσει κάνοντας χειρότερα εγκλήματα», αναφερόμενος στη δολοφονία του Tupac, αλλά αυτό ενόχλησε έναν από τους άλλους άνδρες που ήταν μαζί του, ο οποίος έβγαλε όπλο.

Ο άνδρας σημάδεψε με το όπλο τον Diddy, απαιτώντας να επαναλάβει όσα είπε για τη δολοφονία του Tupac, μέχρι που η Parham προσπάθησε να αρπάξει το όπλο και αυτό πυροβόλησε.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι ο Diddy έφυγε και η Parham τον κυνήγησε με ένα μαχαίρι και εκείνος ικέτευσε για τη ζωή του όταν τον πρόλαβε.

Η Parham «σήκωσε το μαχαίρι, σε έξαλλη κατάσταση από τα γεγονότα που μόλις είχαν συμβεί και έχοντας την πρόθεση να καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη του Diddy» πριν εκείνος γυρίσει και την παρακαλέσει.

Αντί να τον μαχαιρώσει, έτρεξε προς την πόρτα, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο Diddy της έκλεισε και πάλι τον δρόμο και εκείνη του έκοψε την κοιλιά καθώς διέφευγε.

Η Parham ισχυρίστηκε ότι έτρεξε στους γείτονες για βοήθεια, καθώς το αυτοκίνητο του Diddy απομακρυνόταν από το σπίτι.

Η γυναίκα φοβήθηκε να μιλήσει στις αρχές

Στη μήνυση υποστηρίζεται ότι είπε σε έναν αστυνομικό του γραφείου του σερίφη της Contra Costa, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην κλήση στο 911 (αριθμός έκτακτης ανάγκης), ότι έπεσε θύμα «βίαιου ομαδικού βιασμού» από τον Diddy και τους φίλους του.

Ισχυρίστηκε ότι ο αστυνομικός της είπε ότι αρκετοί γείτονες τηλεφώνησαν για παράπονα θορύβου και να «βρει έναν τρόπο να πάει σπίτι της».

«Δεν προσφέρθηκε να μεταφέρει την [Parham] στο σπίτι της, ούτε κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου του ασθενοφόρου, ούτε προσφέρθηκε να μεταφέρει την [Parham] στο νοσοκομείο, ούτε προσφέρθηκε να βοηθήσει την [Parham] να ξαναβρεί τα ρούχα ή τα πράγματά της», υποστηρίζει η αγωγή.

Η Parham πήγε στον γιατρό τρεις ημέρες αργότερα, αλλά δεν πήγε στο νοσοκομείο παρά μόνο τρεις εβδομάδες μετά, επειδή τα τραύματά της εξακολουθούσαν να είναι επώδυνα.

Το προσωπικό του νοσοκομείου πραγματοποίησε μια εξέταση βιασμού αφού τους είπε τι συνέβη και κάλεσε την τοπική αστυνομία του Walnut Creek.

Αλλά όταν ήρθε η ώρα να δώσει κατάθεση φοβήθηκε πολύ για να τους πει ότι ήταν ο Diddy που φέρεται να τη βίασε, επειδή δεν πίστευε ότι θα την βοηθούσαν.

Αντ’ αυτού, άφησε το όνομά του εκτός της αναφοράς «επειδή πίστευε ότι θα την αγνοούσαν… ή/και θα την έβλαπτε περαιτέρω ο κατηγορούμενος Diddy αν ανακάλυπτε ότι τον κατονόμασε στην αστυνομία».

Η Parham ισχυρίστηκε ότι κατήγγειλε επίσης το έγκλημα στο αστυνομικό τμήμα της Orinda, «αλλά και πάλι φοβόταν να κατονομάσει τον κατηγορούμενο Diddy ως έναν από τους δράστες της επίθεσης».

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι καμία από τις αστυνομικές αρχές στις οποίες έκανε την καταγγελία δεν ξεκίνησε έρευνα.

Η βοηθός και ο φίλος του Diddy

Η Parham υποβάλλει μήνυση για σεξουαλική επίθεση και βία, κακοποίηση, ψευδή φυλάκιση και απαγωγή, απαιτώντας δίκη με ενόρκους.

Η Khorram κατονομάζεται επίσης στη μήνυση, κατηγορούμενη ότι «βοήθησε την επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά και τις τάσεις του Diddy με το να την υποβάλει σε σεξουαλική επίθεση και βιασμό από τον κατηγορούμενο, καθώς και ότι βοήθησε στη μετέπειτα συγκάλυψη του εγκλήματος».

Κάποτε αναφερόμενη ως «η Ghislaine Maxwell του Jeffrey Epstein του [Diddy]», δεν είχε μέχρι τώρα κατηγορηθεί επίσημα για κάποιο αδίκημα ή κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα.

Ο Pearce κατονομάστηκε επίσης στη μήνυση, τόσο ως ένας από τους βιαστές, όσο και ως κατηγορούμενος ότι την παρέσυρε στο σπίτι του για να τη βιάσει ο Diddy.

«Φαινομενικά λίγες μόνο ημέρες, ίσως και την ημέρα πριν από τον άγριο βιασμό της [Parham], ο κατηγορούμενος Shane είχε αρχίσει να οδηγεί ένα καινούργιο αυτοκίνητο», υποστήριζε η αγωγή.

«[Η Parham] πιστεύει ότι αυτό ήταν η πληρωμή από τον Diddy για το «στήσιμο» του βιασμού της [Parham]».

Ο Diddy βρίσκεται στη φυλακή χωρίς εγγύηση κατηγορούμενος για εκβιασμό και σωματεμπορία, τις οποίες αρνείται.

Από τότε που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, πολλοί άνδρες και γυναίκες έχουν καταθέσει αγωγές εναντίον του, ισχυριζόμενοι σεξουαλικές επιθέσεις και άλλες κακοποιήσεις.

Πηγή: Daily Mail και BBC



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ