Πώς το Ισραήλ ξεκλέβει κρίσιμες πληροφορίες από τον Λίβανο


Ισραήλ: Ο IDF μπόρεσε να κατάσχει στρατιωτικό εξοπλισμό που βοηθά στην κατανόηση των μεθόδων λειτουργίας του εχθρού

Ο πολεμικός ανταποκριτής για την πύλη Walla Amir Bukhbut γράφει ότι οι IDF καταφέρνουν να αποκτήσουν κρίσιμες πληροφορίες πληροφοριών από το πεδίο της μάχης στον Λίβανο.

Τα δεδομένα συλλέγονται ακόμη και αφότου η Χεζμπολάχ άφησε πίσω της μια πληθώρα όπλων. Πολλά από όσα άφησαν πίσω οι μαχητές της Δύναμης Ραντβάν, παρέχουν τη δυνατότητα στον IDF να κατανοήσει καλύτερα τις υποδομές της περιοχής και τα επιχειρησιακά σχέδια του εχθρού.

Ο IDF μπόρεσε να κατάσχει στρατιωτικό εξοπλισμό που βοηθά στην κατανόηση των μεθόδων λειτουργίας του εχθρού. Τις τελευταίες ημέρες, φυλλάδια, σημειωματάρια, χάρτες και άλλο υλικό έχουν παραδοθεί σε ανιχνευτές και συλλέκτες δεδομένων πεδίου από τη Μονάδα 504 για μια πιο λεπτομερή ανάλυση των τροπαίων που έχουν καταληφθεί.

Ο στρατός δίνει μεγάλη προσοχή στην πιθανότητα σύλληψης μαχητών και στην επακόλουθη ανάκρισή τους στο Ισραήλ. Αν και το IDF δεν παρείχε πλήρη στοιχεία, κατέστησε σαφές ότι οι ερευνητές από τη Μονάδα 504 εξάγουν πολύτιμες πληροφορίες.

Χθες, το γραφείο Τύπου του IDF δημοσίευσε πλάνα από τη σύλληψη του πράκτορα της Χεζμπολάχ, Γούντα Καμάλ Γιουνούς, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο νότιο Λίβανο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ