Κίνηση τώρα: Στο «κόκκινο» από νωρίς ο Κηφισός – Ποιοι άλλοι δρόμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα


Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας βρίσκεται και σήμερα (16/10) σε κρίσιμα επίπεδα, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν σημαντικές καθυστερήσεις σε πολλές κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας. Οι κυκλοφοριακές συνθήκες έχουν επιδεινωθεί, απαιτώντας αυξημένη υπομονή και προσοχή από τους οδηγούς.

Ασφυκτική κίνηση στον Κηφισό

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισού, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, όπου οι οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με έντονο μποτιλιάρισμα από νωρίς το πρωί. Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη συμφόρηση περιλαμβάνουν την άνοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι τα ΚΤΕΛ, καθώς και την κάθοδο από Παραλιακή έως Νέα Φιλαδέλφεια.

Προβλήματα στις μεγάλες οδικές αρτηρίες

Αυξημένη είναι η κίνηση στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου στην έξοδο από Δαφνί έως τα διυλιστήρια, καθώς και στη Λεωφόρο Αθηνών-Λαμίας από τα ΚΤΕΛ έως τη Ροσινιόλ. Παρόμοιες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού από τη Φραντζή, όπως και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Μποτιλιάρισμα στο λιμάνι του Πειραιά

Το λιμάνι του Πειραιά αντιμετωπίζει επίσης αυξημένη κίνηση, με τους δρόμους που οδηγούν σε αυτό να παρουσιάζουν συμφόρηση, ειδικά κοντά στην πλατεία Ιπποδαμείας. Οι καθυστερήσεις επιδεινώνονται καθώς πλησιάζουν τα πλοία της πρωινής εξόδου.

Οι οδηγοί που κινούνται στους βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς οι κυκλοφοριακές συνθήκες προβλέπεται να παραμείνουν επιβαρυμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Clipboard_10-16-2024_01.jpg

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ