Κλόι Καρντάσιαν: Μίλησε για τον όγκο στο μάγουλό της – Οι φωτογραφίες «πριν» και «μετά»


Η Kλόι Καρντάσιαν μοιράστηκε με ειλικρίνεια την περιπέτειά της, μετά την αφαίρεση όγκου από το μάγουλό της

Η Κλόι Καρντάσιαν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ενός καρκινικού όγκου από το πρόσωπό της το 2022. Η επέμβαση της άφησε μια εσοχή στο μάγουλο, φωτογραφίες της οποίας μοιράστηκε πρόσφατα στη σελίδα της στο Snapchat.

H influencer μοιράστηκε με ειλικρίνεια την πρόοδό της στην επούλωση μετά την αφαίρεση του όγκου. Πρόσφατα μίλησε για μία ακόμη φορά για το ταξίδι της υγείας της μετά την αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, αποκαλύπτοντας πρόσφατα ότι χρησιμοποίησε ενέσεις στο πρόσωπο για να γεμίσει μια «εσοχή» στο μάγουλο που της έμεινε μετά την επέμβαση.

cloe.jpg

«Ως αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης και του όγκου που αφαίρεσε ο απίστευτος γιατρός μου, κατέληξα με μια εσοχή στο πλάι του προσώπου μου», έγραψε. Η Καρντάσιαν παρουσίασε φωτογραφίες του προσώπου της χωρίς ημερομηνία που τόνιζε την εσοχή πριν κάνει τις ενέσεις, καθώς και φωτογραφίες του πώς έμοιαζε το πρόσωπό της μετά.

Πρόσθεσε ότι περίμενε εννέα μήνες μετά την εγχείρησή της το 2022 για να συμπληρώσει την εσοχή, λέγοντας ότι χρειάστηκε την έγκριση του γιατρού της πριν το κάνει. Η επιχειρηματίας έχει μιλήσει ανοιχτά για το ταξίδι της υγείας της. Προηγουμένως είχε πει ότι αποφάσισε να πάει να ελέγξει ένα «μικρό εξόγκωμα» στο πρόσωπό της στον γιατρό, αφού συνειδητοποίησε ότι δεν είχε υποχωρήσει μετά από αρκετούς μήνες.

Αργότερα της συνέστησαν οι δερματολόγοι της να «κάνει άμεση επέμβαση» για να αφαιρέσει τον όγκο, κάτι που της είπαν ότι ήταν «απίστευτα σπάνιο» για κάποιον στην ηλικία της. «Ήμουν τυχερή και το μόνο που έχω είναι μια ουλή για να πω μια ιστορία», είπε. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εγώ και είμαι για πάντα ευγνώμων». Όπως είπε μοιράζεται την ιστορία της ώστε «να μπορεί να υπενθυμίζει σε όλους να ελέγχονται και συχνά».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ