Επιπλέον, είναι χορταστικό, τρώγετε ακόμα και κρύο, κι αν σταθείτε τυχερές, θα έχετε φαγητό για δύο ημέρες ( εκτός αν το φτιάξετε σε μικρό πιρέξ οπότε ξεχάστε το).
Η σημερινή μας συνταγή για παστίτσιο είναι με ριγκατόνι και χωρίς την κλασική κρέμα. Το μυστικό είναι να τα στήσετε όρθια και στη σειρά ώστε ο κιμάς και τα τυριά να εισχωρήσουν παντού. Τι θα χρειαστείτε:
Υλικά
1 πακέτο ρογκατόνι
Ένα κιλό κιμά (μοσχαρίσιο ή χοιρινό)
2 κρεμμύδια τριμμένα
1-2 σκελίδες σκόρδου
1 1/5 κούπα χυμό ντομάτας
Πιπέρι
Αλάτι
Μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Δύο κουταλιές του γλυκού μουστάρδας
1-2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 φλυτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα
1 φλυτζάνι του τσαγιού τυρί ricotta
1 γλυτζάνι του τσαγιού μοτσαρέλλα
Φρέσκος βασιλικός
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα στο βίντεο που ακολουθεί.
ΠΗΓΗ