Νικόλ Κίντμαν – Σάλμα Χάγιεκ: «Πλακώθηκαν» δημοσίως μπροστά στις κάμερες – To viral στιγμιότυπο


Η Nικόλ Κίντμαν και η Σάλμα Χάγιεκ φάνηκαν να μοιράζονται μια τεταμένη στιγμή σε μία πρόσφατη επίδειξη του οίκου Balenciaga κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Η 57χρονη Αυστραλή ηθοποιός και η Μεξικανή σταρ, 58 ετών πόζαραν για φωτογραφίες με την Κέιτι Πέρι, όταν η σταρ του «Big Little Lies« φάνηκε να κουράστηκε με αποτέλεσμα να σπρώξει μακριά το χέρι της Σάλμα, όταν προσπάθησε να τυλίξει το χέρι της γύρω της.

Η Kίντμαν και η Χάγιεκ εθεάθησαν να στέκονται μαζί με τα χέρια τους η μία γύρω από την άλλη καθώς πόζαραν στους φωτογράφους δίπλα στην Πέρι. Στη συνέχεια, η Χάγιεκ προσπάθησε να γυρίσει για να ποζάρει για περισσότερες φωτογραφίες, προτού η Νικόλ αρνηθεί και απομακρύνει το χέρι της. Η Κίντμαν φίλησε την Πέρι για να την αποχαιρετήσει και απομακρύνθηκε ενώ φαινόταν να ανταλλάσσει τεταμένα λόγια με τη Χάγιεκ.

salma.jpg

Η Κίντμαν, η οποία κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τις «Ώρες» το 2003 -την ίδια χρονιά που η Χάγιεκ ήταν υποψήφια εναντίον της για τη «Φρίντα» φάνηκε επίσης να μιλάει έντονα κάποια στιγμή. Καθώς η Κίντμαν απομακρυνόταν, η Χάγιεκ ακούστηκε να λέει, «Ναι, παρακαλώ – συμβουλή» -με την Κίντμαν να απαντάει, «Δεν τη χρειάζεσαι» και η Χάγιεκ είπε, «Ναι», ανέφερε η Page Six. Η Χάγιεκ ντύθηκε για να εντυπωσιάσει στην επίδειξη μόδας με ένα στενό μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ.

Το γεγονός έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα και ήταν η πρώτη φορά που η Kίντμαν έκανε δημόσια εμφάνιση, μετά τον θάνατο της μητέρας της Τζανέλ. Η ηθοποιός ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας της λίγες ώρες πριν βραβευτεί ως η καλύτερη ηθοποιός για την ερμηνεία της στο «Babygirl» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.


Η ηθοποιός και η αδερφή της Αντωνία μοιράστηκαν ένα αφιέρωμα στην αείμνηστη μητέρα τους στο Instagram και δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες της. Στην ανάρτησή της, η Νικόλ ευχαρίστησε τους εκατομμύρια θαυμαστές και υποστηρικτές της που εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους κατά τη διάρκεια της περιόδου του πένθους τους.

«Η αδερφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έκρηξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα», έγραψε η Νικόλ στην κοινή δήλωση. «Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγαπούσαν και θαύμαζαν τη Μητέρα μας σημαίνει για εμάς περισσότερα από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε.

«Σας ευχαριστούμε εκ μέρους όλης της οικογένειάς μας για το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.» Η Αυστραλή ηθοποιός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για να επιστρέψει στην πατρίδα της στο Σίδνεϊ για να είναι με την οικογένειά της μετά την θλιβερή είδηση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ