Κίνηση τώρα: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό


Κίνηση τώρα:  Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η κυκλοφορία στους δρόμους της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη, προκαλώντας ταλαιπωρία στους οδηγούς.

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Ο Κηφισός βρίσκεται σε «κόκκινο» επίπεδο κυκλοφορίας, με τα οχήματα να κινούνται αργά και στις δύο κατευθύνσεις. Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται από το ύψος των ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα οχήματα να κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Προβλήματα σε Κηφισίας και Μεσογείων

Οι καθυστερήσεις επεκτείνονται και σε άλλες κεντρικές οδούς όπως η λεωφόρος Κηφισίας και η λεωφόρος Μεσογείων, όπου παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα στην κίνηση. Επίσης, καθυστερήσεις καταγράφονται στη λεωφόρο Συγγρού και την Αρδηττού​

Σημειωτόν στην Αττική Οδό

Στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις 15-20 λεπτών στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Δημοκρατίας έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 5-10 λεπτά από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας.

Οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για αυξημένη κίνηση και σημαντικές καθυστερήσεις, ειδικά στις πρωινές ώρες αιχμής​.

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ