Θριλέρ στα Καμένα Βούρλα: Οι ματωμένες πατημασιές – Τι ψάχνουν οι αρχές


Η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή 

Μαχαιρωμένη με τραύματα στην πλάτη βρέθηκε μια 84χρονη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Report η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, με αποτέλεσμα οι συγγενείς της να ειδοποιήσουν την αστυνομία προκειμένου να μεταβούν στο διαμέρισμά της.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς αντίκρυσαν την σορό της άτυχης γυναίκας μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των αρχών είναι οι ματωμένες πατημασιές που υπήρχαν στο σημείο.

Ωστόσο η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, ενώ επίσης δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια πάλης ή αντίστασης. Στο σπίτι έφτασαν άνθρωποι της σήμανσης, καθώς και Ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε το τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και ο θάνατός της πρέπει να είχε επέλθει τουλάχιστον από το προηγούμενο μεσημέρι.

Θα ακολουθήσει νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας, που θα δώσει περισσότερα στοιχεία για το βίαιο θάνατό της. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Η 84χρονη ήταν από τη Λιβαδειά και είχε αγοράσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα και διέμενε στην Λουτρόπολη τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν άνθρωπος ανοικτός στον κόσμο, κοινωνική για αυτό και όταν δεν έδωσε σημεία ζωής, για περισσότερο από ένα 24ωρο, ανησύχησαν οι άνθρωποι που την έβλεπαν και ειδοποίησαν τις αρχές.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ