ΗΠΑ: Βρήκαν στο σπίτι της μαγειρεμένα μέλη απο ανθρώπινο σώμα


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το διαμελισμένο πτώμα ανήκει στην μητέρα της συλληφθείσας

Η αστυνομία συνέλαβε μια γυναίκα μετά την ανακάλυψη ενός διαμελισμένου πτώματος και εμφανώς μαγειρεμένων μελών του σώματος στο σπίτι της στο Κεντάκι.

Η Τοριλένα Μέη Φίλντς, 32 ετών, τέθηκε υπό κράτηση στην κομητεία Robertson το βράδυ της Τρίτης και αργότερα κατηγορήθηκε για κακοποίηση πτώματος, παρεμπόδιση κυβερνητικών επιχειρήσεων και αλλοίωση φυσικών στοιχείων, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία του Κεντάκι σε δελτίο τύπου.

Οι αστυνομικοί έλαβαν ένταλμα για την έρευνα του ακινήτου μετά από ένα τηλεφώνημα την Τετάρτη σχετικά με μια νεκρή γυναίκα.

Η Φιλντς φέρεται να ήταν καλυμμένη με αίμα κατά τη σύλληψη.

Σε κλήση αναφέρεται ότι η αστυνομία βρήκε ένα “διαμελισμένο σώμα” στο σπίτι την Τρίτη, το οποίο βρισκόταν κοντά σε ένα “ματωμένο στρώμα” και βρήκε επίσης αίμα στην πίσω βεράντα, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό WLWT.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης “πολλαπλά μέρη του σώματος και όργανα” μέσα σε ένα διπλωμένο στρώμα. Βρήκαν επίσης αυτό που φαινόταν να είναι μαγειρεμένα ανθρώπινα μέλη σώματος μέσα σε μια κατσαρόλα που ήταν ακόμα ζεστή στο φούρνο της κουζίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα φαίνεται να ανήκει στην μητέρα της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ