Έρευνα διεξάγουν οι Ισραηλινοί για το χτύπημα κατά Λιβανέζων στρατιωτικών


Σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού του Λιβάνου ισραηλινά πλήγματα με στόχο μια στρατιωτική βάση στην Κάφρα, στο νότιο Λίβανο, σκότωσαν δύο στρατιώτες του.

Ο στρατός του Ισραήλ δηλώνει ότι διεξάγει έρευνα μετά την κατηγορία Λιβανέζων αξιωματούχων για ισραηλινό πλήγμα που κόστισε την ζωή δύο στρατιωτών της χώρας την Παρασκευή.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του στρατού του Λιβάνου στην οποία αναφερόταν ότι ισραηλινά πλήγματα με στόχο μια στρατιωτική βάση στην Κάφρα, στο νότιο Λίβανο, σκότωσαν δύο στρατιώτες του.

Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνουν τώρα στο CNN ότι εξετάζουν το αναφερόμενο περιστατικό και προσθέτουν ότι δεν γνώριζαν για εγκατάσταση των λιβανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή: “Νωρίτερα σήμερα, οι IDF έπληξαν τρομοκρατικούς στόχους της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο. Λίγο αργότερα, ελήφθη μια αναφορά σχετικά με το ότι αρκετοί στρατιώτες της LAF χτυπήθηκαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Μετά την παραλαβή της αναφοράς, οι IDF άρχισαν να διεξάγουν ενδελεχή εξέταση του περιστατικού. Οι IDF τονίζουν ότι δεν γνωρίζουν ότι βρέθηκε κάποια εγκατάσταση της LAF στην περιοχή του πλήγματος”, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ