Καίτη Γκρέυ: Δίνει μάχη για τη ζωή της μετά από σοβαρό εγκεφαλικό – Τι αποκαλύπτει ο εγγονός της


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις 9 Οκτωβρίου 2024. Η 100χρονη καλλιτέχνης δίνει τη δική της μάχη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τους γιατρούς να εκφράζουν επιφυλάξεις για την πορεία της υγείας της.

Ο εγγονός της, Κώστας Ηλιάδης, ενημέρωσε πως τα πρώτα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, καθώς παρακολουθούν την εξέλιξη του εγκεφαλικού επεισοδίου. Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια μικρή βελτίωση, με την Καίτη Γκρέυ να μιλάει στιγμιαία, οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι. Η σοβαρότητα της κατάστασης επιδεινώνεται από προηγούμενα προβλήματα υγείας, όπως επανειλημμένα εγκεφαλικά επεισόδια, αφυδάτωση και λοίμωξη, που έχει προκαλέσει πυρετό.

Καίτη Γκρέυ: Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια, οι γιατροί συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας της στενά, με την κατάσταση να παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή λόγω της ηλικίας της και των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Παρά τις δυσκολίες, η οικογένεια της παραμένει στο πλευρό της, περιμένοντας νέα από τους γιατρούς σχετικά με την περαιτέρω εξέλιξη της υγείας της.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ