Τάκης Ζαχαράτος: Συγκίνηση για τη Μαρινέλλα – «Να σηκωθεί περήφανα όπως της αξίζει»


Ο γνωστός performer Τάκης Ζαχαράτος μίλησε συγκινημένος για την πολυαγαπημένη του Μαρινέλλα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο. Ο Ζαχαράτος εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2Night Show», όπου αναφέρθηκε στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη μεγάλη ερμηνεύτρια.

«Σεβασμός και προσευχή»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Ζαχαράτος τόνισε την ανάγκη για σιωπή, σεβασμό και προσευχή σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Εξέφρασε τη βαθιά του ελπίδα να αναρρώσει πλήρως η Μαρινέλλα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο αετός πρέπει να σηκωθεί περήφανα όπως της αξίζει».

Το συγκλονιστικό συμβάν στο Ηρώδειο

Ο Ζαχαράτος βρισκόταν στο κοινό τη βραδιά που η Μαρινέλλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Η σκηνή αυτή τον συγκλόνισε, και μάλιστα φίλησε τη σκηνή του θεάτρου ως ένδειξη αγάπης και σεβασμού προς την καλλιτέχνιδα​.

Συγκρίσεις με τη μητέρα του

Συγκινημένος, ο Ζαχαράτος μοιράστηκε και προσωπικές στιγμές, συγκρίνοντας την κατάσταση της Μαρινέλλας με αυτή που βίωσε με τη μητέρα του, η οποία είχε περάσει μια παρόμοια δοκιμασία.



Η πορεία της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή, με τους γιατρούς να επισημαίνουν πως χρειάζεται χρόνος για να αναρρώσει πλήρως​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ