Φάμελλος: Καταδικαστέο το εξώδικο Κασσελάκη – «Ναι» σε συνάντηση των «πέντε»


Απάντηση Φάμελλου σε ερώτηση για την πρόταση Πολάκη και το εξώδικο. 

Απαράδεκτη και αδιανόητη χαρακτήρισε την αποστολή εξωδίκου από τον Παύλο Πολάκη στην Κεντρική Επιτροπή, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

«Είναι απαράδεκτη και αδιανόητη η αποστολή εξώδικου στην Κεντρική Επιτροπή. Θεωρώ αδιανόητο ότι ένας εν δυνάμει υποψήφιος πρόεδρος στρέφεται δικαστικά κατά του κόμματος του οποίου θέλει να διεκδικήσει την προεδρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος.

Επίσης, δήλωσε πως τον καλύπτει απολύτως η απόφαση της χθεσινής Πολιτικής Γραμματείας και η επιστροφή του εξώδικου ως απαράδεκτο.

Παράλληλα, ανέφερε πως είναι διατεθειμένος να συμβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο στην προοπτική και στην αναγκαιότητα της ενότητας, της αποτελεσματικότητας και της σοβαρότητας του ΣΥΡΙΖΑ, για να υπάρχει η αποκατάσταση αυτού του στίγματος.

Γιατί, όπως προσέθεσε, όπως και για τη ρετσινιά της «διαπλοκής», απάντησε πως επιστρέφεται στον πρώην πρόεδρο.

Επίσης, γνωστοποίησε πως ενημέρωσε τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ότι, προφανώς σε συνεννόηση με τα Όργανα του κόμματος, μπορεί να συμμετέχει σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις και υπογράμμισε: «Αυτό πρέπει να γίνει μέσα στην οικογένεια και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα Όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε. Από εκεί ξεκινάμε, από τους κανόνες της κοινής μας ύπαρξης. Είναι προφανέστατο ότι θα συμβάλλω για να υπάρχει και αποκατάσταση αυτού του αρνητικού κλίματος. Γιατί πρέπει να συζητήσουμε για μια προοπτική. Η δική μου υποψηφιότητα στοχεύει σε αυτό, στο να υπάρχει προοπτική, στο να υπάρχει ένας καλύτερος ΣΥΡΙΖΑ».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ