Φλόριντα: Τρομακτική προειδοποίηση των αρχών λίγο πριν τον τυφώνα


Οι αρχές στη Φλόριντα προχώρησαν σε μια ανατριχιαστική προειδοποίηση προς τους κατοίκους, που δεν έχουν ακόμη εγκαταλείψει τις περιοχές που απειλούνται από τον φονικό τυφώνα Μίλτον.

Ειδικότερα, οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να γράψουν το όνομά τους με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο χέρι τους, ώστε να μπορούν να ταυτοποιηθούν σε περίπτωση που εντοπιστεί η σορός τους.

Χαρακτηριστικά, η Γενική Εισαγγελέας της Φλόριντα, Άσλεϊ Μούντι, προειδοποίησε σε συνέντευξη Τύπου ότι όποιος επιλέξει να μείνει στις περιοχές που έχουν δοθεί εντολές εκκένωσης, θα βάλει τη ζωή του σε τεράστιο κίνδυνο. «Πιθανόν να πρέπει να γράψετε το όνομά σας με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στο χέρι σας, ώστε να ξέρουν ποιος είστε όταν σας βρουν μετά».

Αντίστοιχα, ο δήμαρχος του Μπράντεντον της Φλόριντα, Τζιν Μπράουν, κάλεσε τους κατοίκους να καταφύγουν σε καταφύγιο ώρες πριν από την αναμενόμενη προσγείωση του τυφώνα Μίλτον, καθώς η πόλη βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της προβλεπόμενης διαδρομής του κυκλώνα.

Η κατάσταση στη Φλόριντα γίνεται όλο και πιο ανησυχητική, με τις αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό και να προσπαθούν να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους να απομακρυνθούν πριν να είναι αργά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ