Σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο για την Καίτη Γκρέυ


Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου 2024. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, χωρίς επαφή με το περιβάλλον. Την είδηση ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Καίτη Γκρέυ: Τα 100 χρόνια της ζωής της

Η Καίτη Γκρέυ, η οποία έκλεισε τα 100 της χρόνια στις 12 Μαΐου 2024, θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής. Το εγκεφαλικό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 2:00 π.μ., και η άμεση μεταφορά της στο νοσοκομείο έγινε με σκοπό να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Κατάσταση της υγείας της

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της τραγουδίστριας παραμένει σοβαρή και οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας της. Η δημόσια ανησυχία για την υγεία της είναι μεγάλη, καθώς η Καίτη Γκρέυ αποτελεί σύμβολο της ελληνικής μουσικής, με μακρά πορεία και ιστορία στο χώρο της τέχνης​(q


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ