Άδωνις Γεωργιάδης: Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ


Το σκηνικό διάλυσης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά και το αίτημα των «87» για διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη που θα συζητηθεί στην ΚΕ.

«Αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνούν κάθε σενάριο ταινίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Παράλληλα, σημείωσε: «Επί της ουσίας δεν θέλουν να κατέβει ο Κασσελάκης. Φοβούνται ότι αν κατέβει μπορεί να κερδίσει» πρόσθεσε ενώ ειδικά για τον χαμό με τη διαρροή του πόθεν έσχες Κασσελάκη σημείωσε ότι «τυπικά μπορεί να έχει και δίκιο γιατί είναι βαριά προσωπικά δεδομένα».

«Το μόνο που μένει είναι σε ποιους είχαμε εναποθέσει τις τύχες της Ελλάδας το 2015. Είναι θαύμα εδώ που είναι η Ελλάδα σήμερα. Όλοι αυτοί που τσακώνονται σήμερα ήταν στην κυβέρνηση Τσίπρα. Σε αυτούς είχαμε εναποθέσει την τύχη για να είμαστε μέλος της Ευρώπης» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

Όπως ανέφερε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης «κάθε μέρα πρέπει να ανάβουμε ένα κεράκι και να λέμε “Θεέ μου ευχαριστούμε που είμαστε εδώ”. Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε. Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ