Οι πρίγκιπες Τζόρτζ και Σάρλοτ αποκάλυψαν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν


Τα μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχουν δείξει ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους κάποιες καριέρες που θα ήθελαν να ακολουθήσουν

Μπορεί οι βασιλείς να μην χρειάζεται να βρουν κάποια δουλειά για να τα «βγάλουν πέρα» οικονομικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τα δικά τους όνειρα και φιλοδοξίες.

Σύμφωνα με το express.co.uk, τα μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχουν δείξει ότι έχουν ήδη στο μυαλό τους κάποιες καριέρες που θα ήθελαν να ακολουθήσουν, αν και το να είσαι μέρος μιας βασιλικής οικογένειας από μόνο του μπορεί να αποδειχθεί μια δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Ο πρίγκιπας Τζόρτζ, ο οποίος πρόκειται να γίνει βασιλιάς αφού ο Ουίλιαμ παραδώσει το θρόνο, έχει εκφράσει ενδιαφέρον να ενταχθεί στην αστυνομία. Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει δηλώσει ότι θέλει να γίνει νοσοκόμα.

Και μπορεί να μην είναι ούτε αυτό ένα όνειρο απατηλό, καθώς οι βασιλείς πριν από αυτούς έχουν κάνει συνηθισμένες δουλειές πριν αναλάβουν πιο επίσημα καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων των γονιών τους πρίγκιπα Ουίλιαμ και πριγκίπισσας Κέιτ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας υπηρέτησε στη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία προτού εργαστεί ως πιλότος για το East Anglian Air Ambulance, ενώ η πριγκίπισσα Κέιτ εργάστηκε με μερική απασχόληση στο κατάστημα λιανικής Jigsaw μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο.

Ο θείος του Τζορτζ και της Σάρλοτ, ο 40χρονος πρίγκιπας Χάρι, υπηρέτησε επίσης στο στρατό για 10 χρόνια, ενώ η βασίλισσα Καμίλα εργαζόταν στο παρελθόν ως ρεσεψιονίστ και γραμματέας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε στο παρελθόν ότι ο Τζορτζ είναι «γοητευμένος» από την αστυνομία, ενώ συμμετείχε σε μια δεξίωση στο παλάτι του Κένσινγκτον το 2018, λέγοντας: «Ο Τζορτζ έχει εμμονή, στην πραγματικότητα, με την αστυνομία… τα αυτοκίνητα, τα παιχνίδια, τα πάντα».

Britain Royals Funeral

Ενώ βρισκόταν στην εκδήλωση, η αστυνομική επίτροπος Jayne Richardson εξήγησε στον Ουίλιαμ πώς χρειάζονται περισσότεροι αστυνομικοί στην περιοχή, πριν προσθέσει αστειευόμενη: «Κάνουμε προσλήψεις, βασικά, οπότε αν ο Τζορτζ και η Σάρλοτ είναι πρόθυμοι;».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επίσης μοιραστεί τη γοητεία του Τζορτζ για την αστυνομία στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη φινλανδική πρωτεύουσα Ελσίνκι το 2017, έδωσε στον Άγιο Βασίλη ένα σημείωμα που είχε γράψει ο γιος του, όπου ο Τζορτζ είχε μόνο ένα δώρο στη χριστουγεννιάτικη λίστα του – ένα αστυνομικό αυτοκίνητο.

Εν τω μεταξύ, η μικρότερη αδελφή του Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σαρλότ, δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να γίνει νοσοκόμα, αφού ο μπαμπάς των τριών παιδιών Γουίλιαμ εξήγησε σε αυτά όλες τις εργασίες που κάνει το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σύμφωνα με το New Idea, γνώστες του παλατιού εξήγησαν πώς η Σάρλοτ είχε πει στους γονείς της ότι ήλπιζε να γίνει νοσοκόμα στο μέλλον.

Η πηγή είπε: «Είναι προφανώς ένα μικρό παιδί, αλλά και πάλι, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ φούσκωσαν από υπερηφάνεια. Είναι ένα τόσο στοργικό κοριτσάκι που ξέρει επίσης τι θέλει, οπότε δεν θα εκπλαγούν αν ασχοληθεί με τη νοσηλευτική ως ένα από τα μεγάλα της καθήκοντα όταν μεγαλώσει».

Britain Trooping The Color


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ