Φαίη Μπακογιώργου-Μαρτυρία που συγκλονίζει: «Άκουγα πολλές φωνές από το σπίτι, την έβλεπα χτυπημένη»


Η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά για άλλη μια φορά δεν παρέστη στη δίκη

Ο πατέρας της 23 χρονης Φαίης Μπακογιώργου που δολοφονήθηκε άγρια στην Κυψέλη το 2021 μίλησε στο ΕΡΤnews. Το κορμί της κοπέλας βρέθηκε τυλιγμένο σε μία κουβέρτα και πεταμένο δίπλα στα σκουπίδια.

Αυτή τη στιγμή όλες οι μέρες και οι ώρες είναι της δικαιοσύνης. Από την αρχή είπα ότι έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και σήμερα μου το απέδειξε» δήλωσε ο πατέρας.

«Άκουγα πολλές φωνές από το σπίτι, την έβλεπα χτυπημένη, την είχα δει πολλές φορές στα φανάρια μαζί με τη γιαγιά να επαιτούν», είπε μια από τις μάρτυρες της δίκης για αυτά που περνούσε η 23χρονη έγκυος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φυσικός αυτουργός της δολοφονίας θεωρείται η σπιτονοικοκυρά της και συνεργοί η μητέρα και η αδερφή της.

Η κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά για άλλη μια φορά δεν παρέστη στη δίκη. Η ίδια διόρισε συνήγορο που μέσω τρίτου ζήτησε αναβολή της δίκης. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και διέταξε τη βίαιη μεταγωγή της στην επόμενη συνεδρίαση.

Η δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για παρελκυστική τακτική, καθώς τονίζει ότι «δεν μπορεί να εμπαίζουν το δικαστήριο».

Η δίκη έχει διακοπεί για τις 22 Οκτωβρίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ