Δημήτρης Καρούσης: «Αισθάνομαι ένα τεράστιο πόνο και μία απογοήτευση»


Συγκλονίζει ο πατέρας του 26χρονου Ιωνά που έχασε τη ζωή του από σφαίρες τρομοκρατών στο Τελ Αβίβ

Στο Mega μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Δημήτρης Καρούσης,πατέρας του αδικοχαμένου Ιωνά που έπεσε νεκρός σε «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα, με δράστες δύο οπλοφόρους και με οκτώ νεκρούς, στο Τελ Αβίβ.

Ο τραγικός πατέρας ξεκίνησε λέγοντας πως αισθάνεται έναν τεράστιο πόνο και μία απογοήτευση γενικότερη για το πού πάει ο κόσμος.

Συνεχίζοντας, κ. Καρούσης, ανέφερε «πώς γίνεται ιδεολογίες και θρησκείες να καθαγιάζουν τον σκοτωμό αθώων ανθρώπων στο όνομα του Θεού».

«Είναι δυνατόν να πάμε έτσι μπροστά;», αναρωτήθηκε.

Ο κ. Καρούσης συνέχισε μιλώντας για τον αδικοχαμένο γιο του λέγοντας πως ο ίδιος ήταν μία αχτίδα φωτός και αγάπης προς όλους. Όπως σημείωσε το παρατσούκλι του ήταν «ηλιαχτίδα» γιατί αντανακλούσε προς όλους την ίδια αγάπη και ενθουσιαμό για ζωή προς όλους.

Όπως σημείωσε ο πατέρας του Ιωνά, είναι σίγουρος ότι εκεί που βρίσκεται έχει ήδη συγχωρέσει τους δολοφόνους του.

Καταλήγοντας ο Δημήτρης Καρούσης, έκανε λόγο για μία μαρτυρική θυσία ενώ σημείωσε πως μίλησε με φίλους αλλά και καθηγητές του γιου του και πως τους ανέφερε πως θα πρέπει από το τραγικό αυτό συμβάν να δημιουργηθούν κάποιες σκέψεις αναφορικά με αυτές τις ιδεολογίες που οδηγούν στον θάνατο αθώων ανθρώπων.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ