Βρετανία: Γιατρός μεταμφιέστηκε σε νοσοκόμο για να δολοφονήσει τον σύντροφο της μητέρας του


Ο δράστης προσπάθησε να σκοτώσει το θύμα με δήθεν εμβόλιο κορονοϊού 

Ένας γιατρός στη Βρετανία μεταμφιέστηκε σε νοσοκόμο προκειμένου να σκοτώσει τον σύντροφο της μητέρας του με δήθεν εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο 53χρονος Thomas Kwan, ο οποίος εργαζόταν σε ιατρείο στο Sunderland στη Βρετανία, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Patrick O’Hara, συντρόφου της μητέρας του στο σπίτι τους στο Newcastle, όντας μεταμφιεσμένος προκειμένου να κρύψει την ταυτότητά του. Μάλιστα, σήμερα ομολόγησε την παράτολμη αλλά αποτυχημένη πλεκτάνη, όπως χαρακτήρισε την απόπειρα δολοφονίας.

Κατά τις έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του, εντοπίστηκε μια selfie που είχε τραβήξει ο Kwan φορώντας περούκα, ψεύτικο μούσι και ψεύτικο μουστάκι. Στον ίδιο υπολογιστή βρήκαν μία ψεύτικη ταυτότητα με το όνομα του νοσηλευτή Raj Patel.

«Αυτό το σχέδιο ήταν να μεταμφιεστεί σε επισκέπτη νοσηλευτή, να πάει στη διεύθυνση του κ. Ο’Χάρα, στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα του κατηγορούμενου και να του χορηγήσει ένεση με ένα επικίνδυνο δηλητήριο με το πρόσχημα της χορήγησης αναμνηστικής δόσης για την Covid».

Ο 53χρονος γιατρός έκανε check in σε ένα ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα, έβαλε ψεύτικες πινακίδες στο αυτοκίνητό του και μεταμφιέστηκε φορώντας περούκα για να φέρει εις πέρας το σχέδιο, πρόσθεσε ο εισαγγελέας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ