Ένα φθινοπωρινό getaway στις Κυκλάδες θα πει λίγο ακόμα καλοκαίρι


Τα σημεία-«κλειδιά» της φθινοπωρινής απόδρασής μας στις Κυκλάδες

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ο καιρός είναι ακόμα καλός και δροσερός, οι παραλίες λιγότερο πολυσύχναστες και οι ευκαιρίες να απολαύσουμε τα τοπία και τη φιλοξενία των ντόπιων σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και σε προσιτές τιμές, περισσότερες. Οπότε, δεν έχουμε παρά να ξεκινήσουμε να κάνουμε πλάνα για τα νησιά που θα χαρίσουν στην καθημερινότητά μας λίγο ακόμα καλοκαίρι.

Μόνο στη σκέψη τους, άλλωστε, το μυαλό μας χαλαρώνει και ξεκινάει να «ταξιδεύει» στην Πάρο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Δηλαδή, στα νησιά που θεωρούμε must visit όλο τον χρόνο, γιατί μας προσφέρουν «καλοκαιρινή» ξεγνοιασιά. Οπότε, αν θέλουμε και το φετινό φθινόπωρο να θυμίζει κάτι από θέρος, δεν έχουμε παρά να ταξιδέψουμε γρήγορα και άνετα με την Blue Star Ferries σε ένα από τα νησιά των Κυκλάδων. Αρκεί, πριν επιβιβαστούμε, να ψάξουμε τις απαραίτητες λεπτομέρειες και να κλείσουμε τα εισιτήριά μας με λίγα μόνο «κλικ» για να ζήσουμε αξέχαστες εμπειρίες ζωής.

Picture2.jpg

Εξορμήσεις με το πλοίο… παντός καιρού

Για τους λάτρεις των αυθόρμητων αποφάσεων, που αναζητούν σύντομες και άνετες λύσεις για να «αποδράσουν» από τους γοργούς ρυθμούς της πόλης, νησιά όπως οι Κυκλάδες, αποτελούν σοφή επιλογή. Και αυτό, διότι η Blue Star Ferries έχει μεριμνήσει με καθημερινά, άνετα και γρήγορα δρομολόγια, όλο τον χρόνο, σβήνοντας από το μυαλό μας οποιοδήποτε δίλλημα υπήρχε σχετικά με τον προορισμό. Και για να κλείσουμε έγκαιρα τη θέση μας για την επόμενη φθινοπωρινή απόδραση, αρκούν μόνο μερικά «κλικ».

Picture3.jpg

Υπάρχει όμως και καλύτερο. Διότι με τις προσφορές της Blue Star Ferries, το ταξίδι έρχεται πιο «κοντά». Επιπλέον, με το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε παραπάνω προνόμια, επιπλέον προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Και για να ακριβολογούμε, άμα γίνουμε μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας, θα έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε την κάρτα μας εν πλω, η οποία είναι βιοδιασπώμενη. Συν ότι μπορούμε να απολαύσουμε εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των 240+ συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Picture5.jpg

Σημασία έχει το ταξίδι…

Ο σοφός λαός λέει πως σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι και γι’ αυτό έχει φροντίσει η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, με 11 πλοία στο δυναμικό της και μικρές απολαύσεις για κάθε διαδρομή.

Για τους λάτρεις του φαγητού, τα μπαρ των πλοίων με τη μεγάλη ποικιλία γευστικών σνακ, δροσερών χυμών, λαχταριστών γλυκών και καφέ ή ποτού αλλά και τα εστιατόρια Α la Carte και Self Service με εμπνευσμένες δημιουργίες και πλούσια λίστα κρασιών, αποτελούν μονόδρομο. Επιπλέον, αν έχουμε σκοπό να σαλπάρουμε με τα πλοία Blue Star Naxos και Blue Star Paros, είναι σίγουρο πως θα περάσουμε μία βόλτα από τα Bonheur bars. Εκεί, θα βρούμε premium σνακς και καφέ, καθώς και στοιχεία από την κουλτούρα του κρασιού.

Picture6.jpg

Από την άλλη, όσον αφορά στα δώρα που θέλουμε να κάνουμε στους αγαπημένους μας με την επιστροφή μας από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα, ψωνίζοντας κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδιού και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Και προφανώς υπάρχουν και ΑΤΜ για να κάνουμε εύκολα και γρήγορα ανάληψη χρημάτων.

Picture7.jpg

Επίσης, η εταιρεία έχει προβλέψει για τις στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσής μας, καθώς με την on-board infotainment πλατφόρμα @sea μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε τον χρόνο μας με ό,τι μας ευχαριστεί, συνδέοντας το Wi-Fi του πλοίου στο κινητό μας. Επιλέγοντας, λοιπόν, ανάμεσα σε ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι μας, παιχνίδια, podcasts και μουσική, δεν θα καταλάβουμε πότε φτάσαμε στο νησί!

Picture8.jpg

Παρέα με τον καλύτερό μας φίλο

Χωρίς καμία αμφιβολία, τα ταξίδια με κατοικίδιο μπορεί να εξελιχθούν σε μία ιδιαίτερα στρεσογόνα διαδικασία. Τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε μέχρι να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η Blue Star Ferries. Αρχικά, ακολουθώντας τη διαδικασία του online booking, μπορούμε να κάνουμε κράτηση θέσης και για τα κατοικίδιά μας, ενώ αν θέλουμε να είμαστε συνέχεια μαζί του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορούμε κατά την κράτησή μας να ζητήσουμε μία καμπίνα PET, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

1728048022757-456371588-Picture8.jpg

Αν υπάρχει μία εποχή που μοιάζει κατάλληλη για εξορμήσεις στα νησιά των Κυκλάδων, αυτή είναι αναμφίβολα το φθινόπωρο. Η θερμοκρασία -τις περισσότερες φορές- κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, η διάθεση είναι διαφορετική και όλα γύρω μας μοιάζουν να αποκτούν πολύ ιδιαίτερα χρώματα και αρώματα. Και από αυτά απέχουμε μόνο ένα εισιτήριο με την Blue Star Ferries. Καλό ταξίδι!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ