Άγρια επίθεση σε 40χρονη από τον πρώην σύζυγό της στα Χανιά – Βίντεο σοκ


Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συγκλονίζει τα Χανιά, καθώς ένας άνδρας αναμένεται να δικαστεί για την επίθεση στην πρώην σύζυγό του στις 13 Σεπτεμβρίου έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα. Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στο 4χρονο παιδί τους, το οποίο βρέθηκε για λίγο σε κίνδυνο, όταν έπεσε κοντά στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου. Η μητέρα, που είναι δημοτική υπάλληλος, προσπάθησε να αποτρέψει τον πρώην σύζυγό της από το να πάρει το παιδί, με τον ίδιο να αντιδρά βίαια, χτυπώντας τη με γροθιές και κλωτσιές.

Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο σοβαρή όταν το παιδί γλίστρησε από τα χέρια της μητέρας του, με αυτόπτες μάρτυρες να καταθέτουν ότι παραλίγο να τραυματιστεί από αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο.

Ευτυχώς, δημοτικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν κοντά, επενέβησαν, σώζοντας τη γυναίκα και το παιδί. Η μητέρα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για περίθαλψη, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει προσωρινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό βίας από τον πρώην σύζυγο. Η γυναίκα είχε γίνει στόχος του κακοποιητικού του χαρακτήρα και στο παρελθόν, κάτι που την οδήγησε στο να τον εγκαταλείψει, παίρνοντας μαζί της το νεογέννητο τότε παιδί τους​. Μία μέρα πριν το τελευταίο περιστατικό, η 40χρονη είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του για παραβιάσεις σχετικές με το παιδί​.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης. Η γυναίκα δηλώνει πως φοβάται για τη ζωή της, εκφράζοντας την ανησυχία της ότι αν αφεθεί ελεύθερος, η κατάσταση μπορεί να χειροτερέψει​.



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ