Μητσοτάκης για 50 χρόνια ΝΔ: Μείναμε πιστοί στις αξίες του ιδρυτή μας


«Πολύ ιδιαίτερη επέτειος, μείναμε πιστοί στις αξίες του ιδρυτή μας», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega.

Έπλεξε το εγκώμιο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και στη συνέχεια αναφερόμενος στα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ΝΔ κατά την περίοδο αυτή αναφέρθηκε στην ομαλή μετάβαση στη Δημοκρατία και στην ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

«Έκανα αυτό που έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής προσελκύοντας τα καλύτερα στελέχη», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέραν των άλλων.

«‘Έκανα το καθήκον μου, τους πήρα τηλέφωνο, είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει την στάση τους», ανέφερε για την απόφαση των Καραμανλή -Σαμαρά να μην δώσουν το παρών στο σημερινό street party.

«Η Ελλάδα είναι σήμερα παράγοντας σταθερότητας», τόνισε σε άλλο σημείο.



«Η απόσταση της ΝΔ από τα υπόλοιπα κόμματα οφείλεται στις πολιτικές που εφάρμοσε. Όταν κυβερνάς για δεύτερη τετραετία, είναι λογικό να υπάρχουν αυξημένες προσδοκίες, εμείς οι ίδιοι σηκώσαμε τον πήχη ψηλά. Όμως όσοι φαντάζονται ότι η ΝΔ έχει θέματα συνοχής είναι βαθιά νυχτωμένοι. Από τότε που γίναμε κυβέρνηση κυβερνητικοί βουλευτές έχουν καταθέσει 6.000 ερωτήσεις», είπε επίσης.



Για τη βία ανηλίκων είπε πως είναι παγκόσμιο φαινόμενο και αναφέρθηκε στην ομιλία του στον ΟΗΕ, ενώ αναφέρθηκε και στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες. Επίσης αναφέρθηκε και στη βία στα γήπεδα.



Για την ακρίβεια είπε μεταξύ άλλων πως η μείωση του ΦΠΑ δεν είναι λύση, ωστόσο ανέφερε πως γενικά για να αντιμετωπιστεί το σύνολο των δαπανών μειώνονται φόροι.



«Ο κανόνας στην Ελλάδα είναι πως καθένας θέλει να ζήσει μόνος του. Αυτό στην Ευρώπη δεν υπάρχει», είπε και ζήτησε αλλαγή νοοτροπίας για τη φοιτητική στέγη.

Τέλος για την Προεδρία της Δημοκρατίας νεότερα θα υπάρχουν στις αρχές του 2025.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ