Γκαρθ Μπρουκς: Ο σταρ της κάντρι κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση


Ο σταρ της κάντρι, Γκ΄ραθ Μπρουκς κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση από πρώην συνεργάτιδά του

Ο σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής, Γκαρθ Μπρουκς κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση σε μήνυση που κατατέθηκε στο δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Η ενάγουσα που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Jane Doe», εργαζόταν ως κομμώτρια και makeup artist για τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή όταν τη βίασε, αναφέρεται στη μήνυση.

Η γυναίκα στη μήνυση ισχυρίζεται ότι επίσης τη θώπευε επανειλημμένα και της έκανε ρητά σεξουαλικά σχόλια την περίοδο που συνεργαζόταν μαζί του, από το 2017 έως το 2020.

Σε δήλωσή σε ΜΜΕ ο Γκαρθ Μπρουκς είπε ότι η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του αποτελεί «εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμιση».

ο Γκαρθ Μπρουκς γεννήθηκε στην Τούλσα της Οκλαχόμα στις 7 Φεβρουαρίου του 1962 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1985. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 17 στούντιο άλμπουμ και έχει πουλήσει περισσότερα από 170 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης με 9 δίσκους που έχουν γίνει διαμαντένιοι σε πωλήσεις στις ΗΠΑ, ενώ έχει αποσπάσει και δύο βραβεία Γκράμι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ