Ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναλαμβάνει τη θέση συμβούλου διοίκησης στον όμιλο ΑΝΤ1


Ο στρατηγός εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Φλώρος, πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), εντάχθηκε στον Όμιλο ΑΝΤ1 ως Σύμβουλος Διοίκησης (Senior Advisor of the Group). Ο κ. Φλώρος υπηρέτησε ως αρχηγός του ΓΕΕΘΑ από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2024, κατέχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του καριέρας πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή μετάλλια και διακρίσεις για την προσφορά του στις ένοπλες δυνάμεις και τις ειρηνευτικές αποστολές του ΝΑΤΟ.

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων το 1983, ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε επί σειρά ετών κορυφαίο στέλεχος του στρατού, διαθέτοντας βαθιά γνώση και εμπειρία σε θέματα γεωπολιτικής και στρατηγικής, στοιχεία που ο Όμιλος ΑΝΤ1 θεωρεί πολύτιμα για την περαιτέρω ανάπτυξή του. Στην ανακοίνωση του Ομίλου, τονίζεται πως η συμβολή του κ. Φλώρου αναμένεται να είναι καθοριστική στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του ΑΝΤ1, αξιοποιώντας τη μακρά εμπειρία του σε στρατηγικά και επιχειρησιακά ζητήματα.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια νέα κατεύθυνση για τον Όμιλο, συνδυάζοντας τη στρατηγική αντίληψη και τη διοικητική εμπειρία ενός ανώτατου στρατιωτικού με την επιχειρηματική δυναμική των ΜΜΕ​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ