Γιάννης Ζουγανέλης: Τα λόγια αγάπης για τον Μίμη Πλέσσα και τον Νίκο Συρίγο


Στην εκπομπή Happy Day, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σήμερα με συγκινητικά λόγια για τον καταξιωμένο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και για τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, σύντροφο της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν παρέλειψε να εξάρει το ταλέντο και την παγκόσμια επιρροή του Μίμη Πλέσσα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «παγκόσμιο φαινόμενο». Στο πλαίσιο της συνέντευξης, στάθηκε ιδιαίτερα στην τεράστια συνεισφορά του συνθέτη στη μουσική και στη σπάνια διαχρονικότητα του έργου του, με αφορμή την παράσταση που ήταν αφιερωμένη στα 100ά γενέθλιά του.



Παράλληλα, αναφερόμενος στον Νίκο Συρίγο, ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε με θερμά λόγια για τον άνθρωπο που έχει κερδίσει την καρδιά της κόρης του. «Ο Νίκος είναι εξαιρετικό παιδί», είπε, σημειώνοντας ότι τον γνωρίζει πολύ καιρό, πριν εκείνος ξεκινήσει τη σχέση του με την Ελεωνόρα. Περιέγραψε τον Συρίγο ως ένα άτομο ταπεινό, γεμάτο γνώσεις και κοινωνική διεισδυτικότητα, ενώ δήλωσε ότι τον εκτιμά και τον αγαπά ακόμα περισσότερο, καθώς ο δημοσιογράφος κάνει την κόρη του ευτυχισμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ