Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη χημειοθεραπεία 


Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της. Το βασιλικό ζεύγος υποδέχθηκε τη 16χρονη Λιζ Χάτον, μια νεαρή φωτογράφο που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο, στο Κάστρο του Ουίνδσορ, ως μέρος της «φωτογραφικής της λίστας».

Η Λιζ, που διαγνώστηκε με έναν σπάνιο και επιθετικό όγκο (δεσμοπλαστικός μικροκυτταρικός όγκος), είχε ως όνειρο να φωτογραφίσει μια επίσημη τελετή στο πλαίσιο της «λίστας επιθυμιών» της. Η συνάντηση της με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ, που της πρόσφεραν αυτή την ευκαιρία, χαρακτηρίστηκε από συγκίνηση και ζεστασιά. Μια φωτογραφία από την ημέρα δείχνει την Κέιτ να αγκαλιάζει θερμά τη Λιζ, με ένα χαμόγελο που αποπνέει συμπαράσταση και κατανόηση. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ την είχε καλέσει να απαθανατίσει τις επενδυτές, ως μέρος των στόχων της, μέσα από την επαφή του με τη φιλανθρωπική οργάνωση London Air Ambulance, όπου είναι προστάτης.

Η Κέιτ Μίντλετον , που είχε ανακοινώσει στις 9 Σεπτεμβρίου την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της, μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, τονίζοντας πως, παρότι έχει τελειώσει η συγκεκριμένη θεραπευτική φάση, η ανάρρωσή της θα συνεχιστεί για μεγάλο διάστημα.

Η συνάντηση με τη Λιζ ήταν ιδιαίτερη, καθώς και οι δύο μοιράζονται το πάθος για τη φωτογραφία. Η Κέιτ, ως ερασιτέχνης φωτογράφος και προστάτης της Βασιλικής Φωτογραφικής Εταιρείας, βρήκε μια συναισθηματική σύνδεση με τη νεαρή κοπέλα, κάνοντάς την εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ