Η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά γίνεται πραγματικότητα 


Δέκα μήνες μετά τον θάνατο του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, η οικογένεια και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν μια συγκινητική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 13 Ιουνίου, για να τιμήσουν την μνήμη και το έργο του. Αυτή η πρωτοβουλία ανταποκρίνεται στην τελευταία επιθυμία του καλλιτέχνη, ο οποίος οραματίστηκε μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία.

Στη σκηνή θα εμφανιστούν 15 καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, ανάμεσα σε άλλους που μοιράστηκαν στιγμές και συνεργασίες με τον Βασίλη Καρρά. Τα έσοδα από την συναυλία θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα με τα οποία ο καλλιτέχνης είχε συνεργαστεί στενά επί δύο δεκαετίες, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο ακόμα και μετά τον θάνατό του.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου 2023, και το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι μεγάλο, καθώς ο κόσμος θέλει να τιμήσει τη μνήμη του τραγουδιστή που σημάδεψε τη λαϊκή μουσική σκηνή της χώρας. Ο Βασίλης Καρράς, μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, συνέχιζε να οργανώνει τα πάντα, από την εξέλιξη της καριέρας του μέχρι τη φροντίδα της οικογένειάς του, δείχνοντας το πόσο ενεργός και αφοσιωμένος ήταν στο έργο του.



Εκτός από τη συναυλία, η οικογένειά του υλοποιεί και άλλες πρωτοβουλίες που σχετίζονται με το αγαπημένο του «Χωριό της Ειρήνης», το οποίο αποτελούσε επίσης μια από τις μεγάλες του προσφορές στον κόσμο. Η οικογένεια και οι συνεργάτες του σκοπεύουν να κρατήσουν ζωντανό το όραμά του μέσα από αυτές τις δράσεις​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ