Μενίδι: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται ο 37χρονος που συνελήφθη με χειροβομβίδες και σφαίρες


Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη σύλληψη 37χρονου το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στο Μενίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος που εντοπίστηκε στο Μενίδι έχοντας στην κατοχή του χειροβομβίδες και σφαίρες, φαίνεται πως είχε απασχολήσει ξανά τις αλβανικές Αρχές για ληστεία αλλά και ανθρωποκτονία, ενώ εκκρεμεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός κινούνταν στην οδό Μπόσδα και ξαφνικά αντιλαμβάνεται ότι τον πλησιάζει η ομάδα ΔΙΑΣ. Καταλαβαίνει ότι θα τον ελέγξουν και πετάει πίσω του σε ένα πάρκο τις χειροβομβίδες και τις σφαίρες και αρχίζει να τρέχει. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποιούν πολύ γρήγορα και προχωρούν σε σωματικό έλεγχο.

Στη συνέχεια αστυνομικοί πραγματοοποιούν έρευνες στο σημείο και συγκεκριμένα «χτενίζουν» για να βρουν όσα πέταξε ο Αλβανός, εντοπίζοντας εν τέλει τις χειροβομβίδες και τις σφαίρες. Στο σημείο μετέβη ομάδα της ΥΕΕΜ και εξακρίβωσε ότι επρόκειτο για δυο σακουλάκια με χειροβομβίδες αμυντικού τύπου F1 ανατολικού μπλοκ και ένα σακουλάκι με δύο πυροδοτικούς μηχανισμούς.

Το κουτί περιείχε 49 φυσίγγια των 9mm, επίσης στην κατοχή του ο 37χρονος είχε ένα φυσίγγιο των 0,38 mm και φυσίγγια των 7,62×25 mm τα οποία μόλις είδε ότι οι αστυνομικοί τον καταδίωκαν τα πέταξε. Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή εκρηκτικών κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Από την εξακρίβωση των στοιχείων προέκυψε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τις αλβανικές αρχές για ληστεία, ανθρωποκτονία, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ