Ανεβάζει στροφές ο Πολάκης: Συναντήσεις με στελέχη της Αττικής – Το μήνυμα των «87» σε Κασσελάκη


Να ισχυροποιήσει τις δυνάμεις του στις εκλογικές περιφέρειες της Αττικής, διεμβολίζοντας, παράλληλα, εκείνες του Στέφανου Κασσελάκη, επιχειρεί ο Παύλος Πολάκης, που χθες συναντήθηκε με στελέχη νομαρχιακών οργανώσεων της Αττικής – συναντήσεις που θα συνεχιστούν και σήμερα.

Ο Χανιώτης βουλευτής και το επιτελείο του, είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα στη τύχη στον δρόμο για τις εσωκομματικές κάλπες του Νοεμβρίου. Ούτε, φυσικά, επενδύουν μόνο στη δημοφιλία του στα κοινωνικά δίκτυα. Επιλέγουν να προχωρήσουν σε διαπροσωπικές επαφές με τους πολίτες και τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να τους μεταφέρουν το πολιτικό σχέδιο που παρουσίασε, την Κυριακή, στα Χανιά.

Είναι προφανές ότι η Κρήτη θα αποτελέσει το «προπύργιο» του Παύλου Πολάκη, κατά την προεκλογική περίοδο. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα «θυσιάσει» την υπόλοιπη Ελλάδα. Ήδη, οι συνεργάτες του κρητικού υποψηφίου για την προεδρία του κόμματος, έχουν καταρτήσει ένα προεκλογικό πρόγραμμα εξορμήσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Προφανώς και αυτό θα περιλαμβάνει ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες. Όμως, θα υπάρχουν και κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε αυτές τις συναντήσεις το απόγευμα της Τετάρτης, από την Αθήνα. Συναντήθηκε με ανθρώπους από τις νομαρχιακές οργανώσεις της Αττικής – οι οποίες, στην πλειοψηφία τους, ελέγχονται από το σύστημα Κασσελάκη.

Μάλιστα, ο κύκλος των επαφών, δεν ολοκληρώθηκε χθες, αλλά θα συνεχιστεί και σήμερα. Και αποτελεί απλά και μόνο την πρώτη κίνηση του Χανιώτη βουλευτή, στην εσωκομματική «σκακιέρα». Άλλωστε, έχει ξεκινήσει νωρίτερα από όλους τους συνυποψηφίους του την προεκλογική του εκστρατεία, όντας ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος που έχει παρουσιάσει πολιτική πλατφόρμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο, μέσα από ευρεία οργανωτική ανασυγκρότηση με περιφερειακή συγκρότηση του κόμματος και να αποκτήσει χαρακτηριστικά αντιπολίτευσης και εν δυνάμει κυβερνητικής δύναμης. Αυτό έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή και η κοινωνία και η χώρα», δήλωσε πρόσφατα, στο Zarpa Radio, ο Παύλος Πολάκης.

Μήνυμα των «87» σε Κασσελάκη

Την ίδια στιγμή, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η επιλογή του Κώστα Ζαχαριάδη, να προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του Ευάγγελου Αντώναρου, μέσω της οποίας τον παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αντώναρος, χαρακτήρισε την προτροπή του Οργανωτικού Γραφείου του κόμματος, προς τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, να χρησιμοποιούν τις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα για την αναπαραγωγή μόνο των επίσημων ανακοινώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ως μια ντιρεκτίβα «χουντικής έμπνευσης».

Και αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας. Όμως, στην πραγματικότητα, η κίνηση αυτή του Κώστα Ζαχαριάδη, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα της ομάδας των «87» προς τον Στέφανο Κασσελάκη και μια πρώτη προειδοποιητική βολή. Στον δρόμο προς τις κάλπες, δεν θα γίνουν ανεκτές οι αήθεις επιθέσεις, η «λάσπη» και ταfakenewsπου χρησιμοποιήθηκαν πέρσι, από τους υποστηρικτές του τέως προέδρου.

Όταν αυτό συμβαίνει, τον λόγο θα έχουν τα όργανα του κόμματος. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Ευάγγελο Αντώναρο -που στη τελική είναι ένα απλό μέλος του κόμματος- θα αφορά ακόμα και σε βουλευτές και προφανώς και τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ