Τέμπη: Αντιδράσεις για τη συναυλία στο Παναθηναϊκό Στάδιο


Αύριο Πέμπτη αποφασίζει το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) για την παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου για την πραγματοποίηση της συναυλίας για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη

Αύριο Πέμπτη 3 Οκτωβρίου θα συζητηθεί στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) το αίτημα του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών 28-02-2023 για χορήγηση προσωρινής παραχώρησης χρήσης του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο) την Παρασκευή 11-10-2024, με σκοπό τη διοργάνωση μουσικής συναυλίας καθώς και για χορήγηση άδειας φωτογράφισης, επίγειας και εναέριας κινηματογράφησης και ανάρτησης του οπτικοακουστικού υλικού στο διαδίκτυο.

Στη συναυλία που έχει εξαγγελθεί συμμετέχουν οι Φοίβος Δεληβοριάς, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Τάνια Τσανακλιδου και Κοινοί Θνητοί και το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ. Το τελευταίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις από μερίδα των συγγενών των θυμάτων που διαφωνούν και υποστηρίζουν ότι η είσοδος σε μια τέτοια συναυλία, στη μνήμη των νεκρών, θα έπρεπε να είναι ελεύθερη. Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγγενείς των θυμάτων υπογραμμίζουν ότι «Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€. Κάποτε θα κάνουμε αυτή την συναυλία χωρίς οικονομικά αντίτιμα και με χιλιάδες κόσμο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας εκ των συγγενών των θυμάτων, Νίκος Πλακιάς.

Από την πλευρά τους, καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Φοίβος Δεληβοριάς έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ