Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από επτά χρόνια


Ο βραβευμένος με τρία Όσκαρ, Ντάνιελ Ντέι Λιούις επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από επτά χρόνια απουσίας 

Μπροστά από τις κάμερες επιστρέφει ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις μετά από επτά χρόνια απουσίας από τα κινηματογραφικά πλατό. Ο κορυφαίος πρωταγωνιστής είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από την υποκριτική μετά την τελευταία του ταινία, την «Αόρατη κλωστή» (2017) του Πολ Τόμας Αντερσον αλλά τώρα έγινε γνωστό με κάθε επισημότητα ότι επιστρέφει για τις ανάγκες της ταινίας του γιου του, Ρόναν με τίτλο «Anemone». Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις έχει μάλιστα γράψει το σενάριο της ταινίας μαζί με τον γιο του και φυσικά πρωταγωνιστεί μαζί με τους Σον Μπιν, Σαμάνθα Μόρτον, Σάμιουελ Μπότομλι κ.α.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Ρόναν Ντέι Λιούις στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο μαζί με τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις ως συνεργάτη του. Οι δυο τους έχουν γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο και ανυπομονούμε να φέρουμε το κοινό τους όραμα στο κοινό», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Focus Features.

Ο Ρόναν Ντέι Λιούις

Ο 26χρονος Ρόναν Ντέι Λιούις είναι ζωγράφος και η πρώτη ατομική του έκθεση ανοίγει απόψε Τετάρτη στο Χονγκ Κονγκ και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Λος Αντζελες και τη Νέα Υόρκη. Η ταινία του, «Anemone» αναφέρεται στις οικογενειακές σχέσεις και ιδιαίτερα στη σχέση πατέρα-γιου.

Νωρίτερα φέτος, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις είχε κάνει μια δημόσια εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων του National Board of Review όπου ο Μάρτιν Σκορσέζε βραβεύτηκε για τη σκηνοθεσία του στο «Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού». Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε δύο ταινίες, στις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» και «Τα χρόνια της αθωότητας» και ο Σκορσέζε είχε σχολιάσει στην απονομή ότι «κάναμε δυο ταινίες μαζί και ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Ίσως υπάρχει χρόνος να φτιάξουμε άλλη μία. Ίσως. Είναι ο καλύτερος».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ