Ισραήλ: Η στιγμή που Παλαιστίνιος βρίσκει τραγικό θάνατο από τμήμα ιρανικού πυραύλου στην Ιεριχώ


Ο άνδρας που πέθανε από το τμήμα του βαλλιστικού πυραύλου ήταν 37 ετών και εργαζόταν ως εργάτης 

Ανατριχιάζουν τα πλάνα που δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας και αποτυπώνουν τη στιγμή που ένας Παλαιστίνιος χάνει τη ζωή του καθώς τμήμα ιρανικού πυραύλου πέφτει πάνω του. Πρόκειται για μέρος ενός πυραύλου από τους σχεδόν 200 που εκτοξεύθηκαν χθες το βράδυ (Τρίτη 1η Οκτωβρίου) από το Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

Τα πλάνα έδωσε στη δημοσιότητα το Ισραήλ. Δείχνουν έναν άνδρα να κινείται στον δρόμο στο χωριό Νουέιμα της Δυτικής Όχθης κοντά στην Ιεριχώ, την ώρα που ξαφνικά ένα μεγάλο μέρος ιρανικού πυραύλου πέφτει από τον ουρανό.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας με το όνομα Sameh al-Asl ήταν εργάτης. Πρόκειται για τον μόνο που σκοτώθηκε σε ιρανική επίθεση. Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, ο θανών ήταν 37 ετών.

«Ένας Παλαιστίνιος εργάτης στην Ιεριχώ σκοτώθηκε όταν κομμάτια ρουκέτας έπεσαν από τον ουρανό και τον χτύπησαν», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης της Ιεριχούς Χουσεΐν Χαμαγιέλ.

Τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο άνδρας καταγόταν από την Τζαμπαλία της Γάζας και χτυπήθηκε στη Νουέιμα κοντά στην Ιεριχώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τμήματα του ίδιου πυραύλου. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ο ίδιος βρισκόταν στη Δυτική Όχθη.

*Με πληροφορίες από news24online.com


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ