Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η περιπέτεια υγείας του γιου της, η βάπτιση και η τηλεοπτική πρόταση


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε πρόσφατα στις κάμερες για αρκετά προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ανησυχητική περιπέτεια υγείας που πέρασε με το νεογέννητο γιο της, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί όταν ήταν μόλις 40 ημερών. Ανέφερε ότι αυτή η εμπειρία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον το παιδί είναι υγιές​.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μητέρα δύο παιδιών, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και τρίτο παιδί, ενώ αποκάλυψε ότι η βάπτιση του μικρότερου γιου της θα γίνει το επόμενο έτος, αφού πρώτα καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Το όνομα που θα πάρει είναι Βασίλης, αλλά όπως είπε με χιούμορ, τον φωνάζουν «Μπίλι» για να ξεχωρίζει​.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση για να αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής που είχε παρουσιάσει στο παρελθόν, αλλά τελικά δεν την ανέλαβε, καθώς η ίδια θήλαζε και ήταν αφοσιωμένη στο νεογέννητο. Η εκπομπή βγήκε στον αέρα με άλλη παρουσιάστρια​.



 



 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ