Έλενα Παπαρίζου: Δικαστική νίκη στη διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη για το σπίτι στη Γλυφάδα


Μετά από μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη μεταξύ της Έλενας Παπαρίζου και του πρώην συντρόφου της, Τόνυ Μαυρίδη, το δικαστήριο αποφάσισε την οριστική λύση για το σπίτι που μοιράζονταν στη Γλυφάδα. Η μεζονέτα είχε αγοραστεί το 2006 με κοινό δάνειο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά μετά τον χωρισμό τους, η ιδιοκτησία και η χρήση του ακινήτου αποτέλεσαν σημείο τριβής.

Η δικαστική απόφαση αναγνώρισε την Έλενα Παπαρίζου ως δικαιούχο του 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, και της επιδίκασε επιπλέον αποζημιώσεις για διαφυγόντα κέρδη από την ενοικίαση του σπιτιού, καθώς η ίδια δεν είχε πρόσβαση ή εκμετάλλευση του ακινήτου για χρόνια. Το δικαστήριο επίσης αποφάσισε ότι ο Τόνυ Μαυρίδης θα πρέπει είτε να αποχωρήσει από το ακίνητο είτε να εξαγοράσει το μερίδιο της τραγουδίστριας, με δυνατότητα πλειστηριασμού σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία​.



Ο Τόνυ Μαυρίδης, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να φύγει από το σπίτι και ήδη έχει καταθέσει εξωδικαστική πρόταση στην Έλενα Παπαρίζου για την εξαγορά του μεριδίου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση αυτή περιλαμβάνει το ποσό που επιδικάστηκε, προκειμένου να διατηρήσει την ιδιοκτησία του σπιτιού. Αν η τραγουδίστρια δεν αποδεχτεί την προσφορά, τότε ο Μαυρίδης θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ακίνητο.



Το πρώην ζευγάρι, παρότι δεν διατηρεί καλές σχέσεις, αναζητά λύση μέσω των νομικών τους εκπροσώπων, με τον χρόνο να πιέζει για μια οριστική απόφαση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ