Κέιτ Μίντλετον: Πώς προστατεύει τη Charlotte και τον Louis από την «κατάρα του εφεδρικού»


Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει τα μικρότερα παιδιά της, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, από τις παγίδες της λεγόμενης «κατάρας του εφεδρικού». Αυτός ο όρος, που έγινε διάσημος από το βιβλίο του πρίγκιπα Harry, «Spare», αναφέρεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν είναι πρώτα στη σειρά διαδοχής.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας William γνωρίζουν καλά τα προβλήματα που συνοδεύουν αυτόν τον ρόλο. Έχουν επιλέξει μια πιο σύγχρονη και ισορροπημένη προσέγγιση στην ανατροφή των παιδιών τους, θέλοντας να διασφαλίσουν ότι η Charlotte και ο Louis θα έχουν μια ζωή εξίσου σημαντική και αξιόλογη με αυτήν του μεγαλύτερου αδελφού τους, George, ο οποίος προετοιμάζεται να γίνει βασιλιάς​.

Σύμφωνα με βασιλικούς αναλυτές, η Κέιτ Μίντλετον στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά της να χαράξουν τις δικές τους πορείες, με βάση τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα. Για παράδειγμα, ο Louis θα μπορούσε να ακολουθήσει μια καριέρα στο στρατό ή να αφιερωθεί σε φιλανθρωπικές δράσεις, με την υποστήριξη των γονέων του. Ο στόχος τους είναι να αναπτυχθούν ως άτομα που θα νιώθουν πολύτιμα και ανεξάρτητα από τη σειρά διαδοχής.

Η Κάθριν φαίνεται αποφασισμένη να σπάσει τον κύκλο των προκλήσεων που έχουν αντιμετωπίσει άλλα δευτερότοκα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο πρίγκιπας Andrew​.

Επίσης, στοχεύει να ενθαρρύνει ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς, ώστε η Charlotte και ο Louis να μη νιώσουν ποτέ «εφεδρικοί», αλλά ισότιμοι με τον αδελφό τους George, ακόμη και αν η δική τους ζωή ακολουθήσει διαφορετική κατεύθυνση​.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ