Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Βιασμό του 5χρονου έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα


Επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή που εξέτασε το 5χρονο αγόρι από την Αλεξανδρούπολη, ο ισχυρισμός του πώς έπεσε θύμα βιασμού

Συγκεκριμένα, από την εξέταση προέκυψε ότι ο πεντάχρονος φέρει κακώσεις από δάχτυλο ή κάποιο αντικείμενο όπως μολύβι, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βιάστηκε από αντρικό μόριο.

Το παιδί, μόλις 5 ετών, ανέφερε πως οι συμμαθητές του τον κλείδωσαν στην αίθουσα την ώρα του διαλείμματος και εκεί τον βίασαν!

«Μπαμπά, τσούζει, πονάω»

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τις αποκαλύψεις για τη φρίκη που έζησε ένα 5χρονο αγόρι στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού από συνομήλικούς του!

Μιλώντας στο STAR σε κατάσταση σοκ, ο πατέρας του παιδιού ανέφερε πως το παιδί του είπε «μπαμπά πονάω, τσούζει», κάτι που τον έκανε να καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Το παιδί φοβάται να μείνει μόνο του. Τι να πω; Πέντε χρονών παιδιά», ανέφερε στη συνέχεια ο πατέρας του ανήλικου.

Ο Γκιουλέν, ο πατέρας του παιδιού, αποκάλυψε πως μέσα στην αίθουσα την ώρα του διαλείμματος, τα άλλα 5χρονα πλησίασαν το γιο του και στη συνέχεια τον βίασαν, προσθέτοντας πως είχαν προσπαθήσει να κάνουν το ίδιο και σε άλλο συμμαθητή τους!

«Ρωτάω και εγώ πώς γίνεται να είναι τόση ώρα μόνοι τους τα παιδιά; Πάνω από 20 λεπτά κράτησε αυτό. Πώς γίνεται να μην το κατάλαβε κανείς;», σχολίασε ο πατέρας του 5χρονου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως μετά το περιστατικό ο πατέρας ενός εκ των φερόμενων δραστών επίπληξε το γιο του χτυπώντας τον…




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ