Νίκος Μουτσινάς: Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο ο παρουσιαστής


Ο αγαπημένος παρουσιαστής και κωμικός, Νίκος Μουτσινάς, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων εδώ και περίπου μία εβδομάδα, μετά από έντονους πόνους στην κοιλιακή του χώρα. Οι γιατροί διέγνωσαν προβλήματα που σχετίζονται με το ευερέθιστο έντερο, μια κατάσταση που τον ταλαιπώρησε έντονα και τον οδήγησε στη νοσηλεία, καθώς η αρχική φαρμακευτική αγωγή δεν απέδωσε άμεσα αποτελέσματα.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ελεγχόμενη, και οι γιατροί εκτιμούν ότι θα συνεχίσει με φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. Ο παρουσιαστής προτίμησε να κρατήσει την είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τους οικείους του να βρίσκονται δίπλα του για υποστήριξη​.

Νίκος Μουτσινάς: Η επιστροφή στην τηλεόραση με το «ΝΜ Βραδιάτικα»

Παρά το πρόβλημα υγείας που τον ταλανίζει ο Νίκος Μουτσινάς αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες με την εκπομπή του «ΝΜ Βραδιάτικα», η οποία προγραμματίζεται για πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου στον Alpha. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και πάλι η συνεργάτιδά του Ματίνα Νικολάου, γνωστή ως «Βάνια», που υπόσχεται ξεχωριστές στιγμές και διασκέδαση.

Ο παρουσιαστής και η ομάδα του ανυπομονούν για την πρεμιέρα, με τις προετοιμασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη, αν και το πλατό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όπως ανέφερε η ίδια η Νικολάου σε πρόσφατες δηλώσεις.

Πηγή φωτογραφίας Instagram


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ