Κρήτη: Σκηνές τρόμου για δικαστικό επιμελητή – 42χρονος τον κυνήγησε με… αλυσοπρίονο


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην ενδοχώρα της Κρήτης

Αντιμέτωπος με ένα σκηνικό που θυμίζει ταινία τρόμου βρέθηκε ένας δικαστικός επιμελητής στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων όπου, την περασμένη Παρασκευή, ένας 42χρονος φέρεται να τον πήρε στο… κυνήγι με αλυσοπρίονο!

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, o 42χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή (29/9) ενώπιον του εισαγγελέα, όπου και του ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για βία κατα υπαλλήλων, εξύβριση και απειλή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται να οδηγηθεί αύριο Δευτέρα (30/9), ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Σκηνές τρόμου περιγράφουν ο δικαστικός επιμελητής και η σύζυγος του

Σκηνές τρόμου όμως περιγράφει ο 55χρονος δικαστικός επιμελητής, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε όταν ο δικαστικός επιμελητής μετέβη στο σημείο προκειμένου να επιδώσει ένα εξώδικο για λογαριασμό τραπέζης που αφορούσε το ποσό των 90 ευρώ για μια θυρίδα του 42χρονου.

Τότε ο 42χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ άρχισε να τους καταδιώκει και έκλεισε όχι μια, ούτε δύο αλλά τρεις φορές τον δρόμο με το αυτοκίνητό του στον δικαστικό επιμελητή, μέχρι που πήρε ένα αλυσοπρίονο κι άρχισε να τους καταδιώκει, με τον δικαστικό επιμελητή να αναγκάζεται να κάνει οπισθοπορία προκειμένου να αλλάξει κατεύθυνση και να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς μετά την καταγγελία.

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται:

«Συνελήφθη, χθες (29.09.2024) στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απειλή και εξύβριση.

Ειδικότερα, προχθές (27.09.2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, κατά την διαδικασία επίδοσης εγγράφου που πραγματοποιούσε ημεδαπός δικαστικός επιμελητής με ακόμα μια ημεδαπή στον παραπάνω ημεδαπό δράστη, αυτός τους εξύβρισε, τους απείλησε και κρατώντας αγροτικό εργαλείο κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε χθες (28.09.2024) και συνελήφθη και εν λόγω αγροτικό εργαλείο κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ